Resistance band Zeer zwaar 22,5m Moves

Normaal € 59,99
Vanaf 2 € 58,99
Vanaf 4 € 57,99

Jouw prijs 59,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 01-102206 Zwart22,5

Resistance band Zeer zwaar van Moves is perfect voor professionals zoals fysiotherapeuten, sportscholen en personal trainers. Resistance bands zijn ook handig en praktisch als je thuis een goede workout wilt doen. Niet alleen geschikt voor fitness maar juist ook voor revalidatie. Je kunt deze resistance band kopen in vijf opeenvolgende weerstanden.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Met een goede resistance band kun je zeer gericht de kracht en beweeglijkheid van bepaalde spieren of spiergroepen trainen. Bovendien kun je resistance bands goed combineren met ander trainingsmateriaal zoals dumbells en kettlebells maar mogen ze natuurlijk ook niet ontbreken bij yoga en pilates oefeningen.

Voordelen resistance band Zeer zwaar 22,5m

  • Voor fitness en een complete work out
  • Rol van 22,5 meter die je op de gewenste lengte kunt knippen
  • Gericht kracht en beweeglijkheid trainen

Resistance bands zijn veelzijdig en geschikt voor veel verschillende oefeningen. Resistance bands worden niet aleen gebruikt voor fitness maar ook voor revalidatie, fysiotherapie of een goede warming-up bij diverse sporten. Daarnaast is een goede resistance band ideaal om thuis mee te trainen. Voor een complete en uitgebreide workout kun je resistance bands goed combineren met ander oefenmateriaal in ons uitgebreide assortiment.

Deze resistance band op een rol met een lengte van 22,5 meter, in een handige dispenserbox, kun je zelf op de gewenste maat knippen. Deze weerstandband is ook verkrijgbaar in andere weerstanden en op rollen met een lengte van 5,5 meter en 45,5 meter.

Wat zijn resistance bands?

Resistance bands zijn elastische banden gemaakt van 100% latex rubber. Resistance is Engels voor weerstand en vandaar de naam resistance band, weerstandsband of elastic band. Als je aan de elastische band trekt geeft deze weerstand. De sterkte van de weerstand is per resistance band verschillend. De sterkte van de resistance band wordt bepaald door de dikte van de elastische band. De weerstand is aangegeven in verschillende kleuren. Hoe hoger de weerstand van de resistance band, hoe groter de kracht op de spieren. De band is geschikt om diverse oefeningen, op verschillende weerstandsniveaus, mee uit te voeren. Hierdoor is de resistance band geschikt voor zowel de beginnende als voor de ervaren- of topsporter.

Moves band: weerstanden

Moves band resistance bands kopen kan in de weerstanden: Licht (Geel), Medium (Rood), Zwaar (Groen), Extra zwaar (Blauw) en Zeer zwaar (Zwart). De weerstand van het elastiek wordt groter als er steeds meer spanning op het elastiek komt te staan. Dit wordt ook wel progressieve weerstand genoemd.

Rek in procenten en bijbehorende kg weerstand

KleurSterkte50%100%150%200%
Geel Licht 1,0 1,3 1,5 1,9
Rood Medium 1,5 2,0 2,5 3,2
Groen Zwaar 1,6 2,5 3,0 3,5
Blauw Extra zwaar 2,2 3,0 3,6 4,0
Zwart Zeer zwaar 2,5 3,4 4,0 4,9

Snap-Stop® systeem

De resistance bands van MoVeS-band beschikken over het unieke Snap-Stop® systeem. Tijdens het oefenen met een resistance band worden er grote krachten op de band uitgeoefend waarbij een scheurtje in de band vervelende gevolgen kan hebben. Het unieke Snap-Stop® systeem voorkomt dat de resistance band in tweeën knapt, zelfs indien er zich een klein scheurtje in de band bevindt. Dankzij Snap-Stop® kan er dus zeer veilig getraind worden. Resistance bands zijn aan slijtage onderhevig en dit betekent dat je ze op een gegeven moment dient te vervangen door een nieuwe oefenband.

Over Moves band

MSD is verder gegaan onder de nieuwe naam Moves. Dit betekent dat alle artikelen op onze website met de naam MSD band zijn veranderd in de naam Moves band. De professionele kwaliteit van deze oefenbanden en andere artikelen is uiteraard niet veranderd.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Resistance band verkrijgbaar in diverse weerstanden
  • Uniek Snap-Stop® systeem
  • Moves oefenband van natuurlijke latex

Related products

Fitness band 1,5 m Medium Moves

4,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Miniband Medium

3,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Fitness band 25 m Medium Body-Band

39,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Fitness band 22,5 m Medium Moves

44,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Type fitness elastiek: Fitness band
Kleur: Zwart
Lengte : 22,5 meter
Weerstand: Zeer zwaar
Trainingsniveau: Gevorderd