Putty handtrainer 85 gr Sterk - Groen

Normaal € 5,99
Vanaf 4 € 5,79
Vanaf 8 € 5,49

Jouw prijs 5,99

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Sterkte
Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: Putty sterk (Groen)

Deze putty handtrainer Sterk is ideaal voor het trainen van handen, vingers en onderarm. Oefenen met deze therapeutische kneedklei stimuleert de beweeglijkheid en kracht in de spieren. Perfecte comfort putty voor therapie en revalidatie. Deze putty klei kneedpasta is verkrijgbaar in vier sterktes zodat je de training goed kunt opbouwen en afwisselen. Kijk ook naar een andere handtrainer of vingertrainer.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Kneedklei wordt vaak gebruikt als iemand last heeft van klachten aan de handen en vingers of gewoon de handen wil trainen. Stijve handen of vingers kunnen je dagelijkse leven namelijk behoorlijk beperken. Regelmatig oefenen met kneedklei verbetert de mobiliteit van de handen en vingers, en stimuleert de doorbloeding. Kneedklei is ook perfect als handgrip trainer voor het verstevigen van de grip en knijpkracht. Met deze putty handtrainer kun je direct aan de slag, ook wanneer je beperkt bent in je beweeglijkheid, zonder dat je veel te zwaar traint. De therapie kneedklei is verkrijgbaar in vier opeenvolgende sterktes waardoor je de oefeningen kunt afwisselen en bovendien goed kunt opbouwen.

Voordelen putty handtrainer Sterk

  • Therapie putty is ideaal voor het trainen van vingers en handen
  • Putty handtrainer voor fysiotherapie en revalidatie
  • Oefenen met kneedklei stimuleert de doorbloeding en beweeglijkheid

Putty klei kneedpasta is perfect om veel verschillende oefeningen mee te doen. Gebruik putty klei kneedpasta voor het behoud en verbeteren van de beweeglijkheid van vingers, handen en onderarmen. Daarnaast kun je deze putty kneedklei ook gebruiken als hand grip trainer voor het verstevigen van de grip en hand knijpkracht. Ook handig als vingertrainer voor het verbeteren van de fijne en grove motoriek van handen en vingers. Regelmatig oefenen met putty klei kneedpasta helpt ook om stress te verminderen. Kneedklei is ook uitermate geschikt voor mensen met reumatische klachten en gewrichtsklachten. Deze putty met een professionele kwaliteit is niet giftig, vetvrij, hypoallergeen en latexvrij.

Putty handtrainer sterktes

SterkteKleurPutty therapie en training
Extra Licht Beige Revalidatie en lichte training
Licht Geel Revalidatie en lichte training
Medium Roze Gemiddelde training en versterken van de spieren
Sterk Groen Gericht op spierkracht en spieropbouw

De therapie kneedpasta is functioneel en effectief hand oefenmateriaal. De kneedpasta wordt ook gebruikt als variabele weerstandstraining voor hand, vingers, pols en onderarm als onderdeel van revalidatie en fysiotherapie. De therapeutische kneedpasta is verkrijgbaar in de sterktes Extra Licht (Beige), Licht (Geel), Medium (Roze) en Sterk (Groen). De exercise putty word geleverd in een hersluitbaar potje met 85 gram kneedpasta zodat je de putty na gebruik handig kunt opbergen.

Deze therapeutische klei wordt ook veel gebruikt door mensen die een blessure aan de hand of pols hebben gehad en weer met het herstel kunnen beginnen. Putty kneedklei wordt door fysiotherapeuten en ergotherapeuten aanbevolen bij behandeling en ter preventie van reumatische klachten. De effectieve handtrainer is uitermate geschikt bij fysiotherapie, oefentherapie en handtherapie om klachten aan handen en vingers te herstellen. Deze kneedklei van het merk Dittmann is ook uitermate geschikt voor het behandelen van handaandoeningen en het verbeteren van motorische hand- en pols bewegingen na een operatie. Deze unieke kneedpasta werkt spierversterkend en wordt veel gebruikt vanwege zijn hoogwaardig kwalitatieve eigenschappen. Doordat de kneedklei geurloos en niet vet is, en niet aan je handen blijft plakken, is deze kneedpasta bijna overal te gebruiken. Tevens behoudt deze putty klei telkens weer zijn vorm na terugplaatsing in de verpakking.

Reviews

Pluspunten

  • Therapie putty is ideaal voor het trainen van vingers en handen
  • Oefenen met kneedklei stimuleert de doorbloeding en beweeglijkheid
  • Putty handtrainer voor fysiotherapie en revalidatie

Related products

Stressbal MediPreventie

0,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Schouder stretcher katrol

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Knijpbal gelbal

9,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Theraflex putty 85 gram

8,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Sterkte: Sterk (Groen)
Kleur: Groen
Weerstand: Zwaar
Trainingsniveau: Gevorderd