Kettlebell 6 kg Gietijzer Mambo Max

Normaal € 34,99
Vanaf 2 € 34,79
Vanaf 4 € 34,49

Jouw prijs 34,99

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 06-050106

Kettlebell 6 kg gietijzer Mambo Max is ideaal voor fysiotherapie, revalidatie en fitness. De kettlebell 6 kg wordt zowel thuis al in de fysio praktijk en in de sportschool gebruikt. Bekijk ons uitgebreide assortiment voor nog meer geschikte fitnessartikelen.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

De kettlebell 6 kg van Mambo Max is een populair en functioneel trainingsmiddel waarmee u een optimaal trainingsresultaat kunt behalen. Met een kettlebell workout verbetert u kracht, flexibiliteit, stabiliteit en het uithoudingsvermogen. Dankzij de verschillende en uitgebreide kettlebell oefeningen kunt u zeer gericht trainen. Om blessures te voorkomen is het belangrijk dat u de oefeningen op de juiste manier uitvoert.

Kettlebell workout

Deze kettlebell van 6 kg is geschikt voor iedereen die wil starten met trainen of de training wil uitbreiden. U hoeft geen afgetrainde topsporter te zijn om te starten met kettlebell training. Doordat er verschillende gewichten verkrijgbaar zijn kunt u de training geheel naar eigen wens indelen. Dankzij de grote hoeveel kettlebell oefeningen kunt u diverse spieren en spiergroepen gericht trainen. Met de kettle bell kunt u uitstekend de balans, stabiliteit, coördinatie en het uithoudingsvermogen verbeteren. Tevens is dit oefenmateriaal eenvoudig toe te voegen aan uw individuele trainingsprogramma.

Deze solide kettlebells zijn gemaakt van hoge kwaliteit gietijzer. Daarnaast is de kettlebell voorzien van een degelijke vinyl coating laag die beschadigingen van de kettle bell of de vloer voorkomt. De kettlebells zijn ook verkrijgbaar met een gewicht van 2 kg (Lichtblauw), 4 kg (Roze), 8 kg (Rood), 10 kg (Groen), 12 kg (Blauw), 16 kg (Zwart), 20 kg (Zilver) en 24 kg (Goud). Daarnaast is er een handig opbergrek verkrijgbaar die een maximaal gewicht kan dragen van 150 kg per schap en een totaal gewicht van 300 kg. De kettle bells worden standaard per stuk geleverd.

Een kettlebel is een gietijzeren gewicht dat rond is met een handvat eraan vast gesmeed. Sinds 1704 wordt de kettle bel in Rusland gebruikt om het lichaam te trainen. Militairen en ook (top)sporters maken al lang gebruik van de kettlebell om hun lichaam te veranderen. Het is dus een oude manier van trainen, die nog steeds zeer effectief is voor het menselijk lichaam. Vandaag de dag is de kettle bell nog steeds erg populair. Het is dan ook niet vreemd dat iedere sportschool een set kettle bel gewichten heeft staan.

Reviews

Pluspunten

  • Training is eenvoudig op te bouwen
  • Geschikt voor in de praktijk, sportschool of thuis
  • Kettlebell workout voor een optimaal resultaat
  • Gietijzeren gewicht met een vinyl coating laag

Related products

Gewichtsbal SoftMed Mambo Max
Gewichtsbal SoftMed Mambo Max

9,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Kettlebell 4 kg gietijzer Mambo Max
Kettlebell 4 kg gietijzer Mambo Max

24,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Kettlebell 8 kg Gietijzer Mambo Max
Kettlebell 8 kg Gietijzer Mambo Max

45,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Materiaal: Gietijzer met vinyl coating
Kleur: Geel
Gewicht: 6 kg
Trainingsniveau: Gemiddeld
Soort training: Balans & stabiliteit, Coördinatie, Kracht, Uithoudingsvermogen