Hoepel Medium 10 stuks Cawila

Normaal € 29,99
Vanaf 2 € 28,99
Vanaf 3 € 27,99

Jouw prijs 29,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Kleur:
Productnr: 1000615206 Rood

Deze kunststof hoepels 10 stuks van Cawila zijn in het formaat Medium, de kleur Rood en hebben een diameter van 50 cm. De hoepels zijn ideaal voor diverse sporten, balans- en coördinatie training, fysiotherapie, gymnastiek, fitness en revalidatie. Deze agility hoepels kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Bekijk ons complete assortiment trainingsmateriaal. Lees meer Shape

5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Deze Medium hoepels van Cawila kunnen gebruikt worden voor oneindig veel oefeningen en trainingen. De hoepels zijn zeer geschikt om te gebruiken als agility materiaal bij verschillende sporten. Deze degelijke en solide agility hoepels hebben een professionele kwaliteit en zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig polyethyleen.

De Cawila hoepels zijn verkrijgbaar in de kleuren: Rood, Geel, Blauw en Groen. Deze complete set bestaat uit 10 hoepels. De diameter van deze hoepels is 50 cm. De hoepels zijn ook leverbaar met een diameter van 70 cm. Geschikt voor diverse sporten zoals: fitness, atletiek, voetbal, tennis, gymnastiek, basketbal en handbal. De hoepels zijn goed te combineren met onze andere sportartikelen.

De agility hoepels kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. De hoepels zijn geschikt voor kleine en grote ruimtes en kunnen dus in de oefenruimte, trainingsruimte van de fysiotherapie praktijk of in de sportschool gebruikt worden.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Hoepel voor diverse trainingen en sporten
  • Uitstekende stevige kwaliteit kunststof
  • Voordelige set 10 stuks

Specificaties

Kleur:: Rood
Diameter: 50 cm
Soort trainingsmateriaal: Hoepel