HelpingHand Classic Pro Kort Opvouwbaar

Normaal € 23,89
Vanaf 2 € 23,49
Vanaf 4 € 22,99

Jouw prijs 23,89

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: HH2053-1

De HelpingHand Classic Pro is een opvouwbare handgrijper waarmee je gemakkelijk voorwerpen kunt pakken. De Helping Hand grijper is ideaal om zonder te bukken spullen van de grond op te rapen. Of gebruik deze hand grijper om voorwerpen te pakken die net iets buiten je bereik zijn. Deze hand grijper heeft een korte lengte van 53 cm, ook leverbaar met 65 cm en 82 cm. De handgrijper beschikt over een ergonomisch rubberen handvat met makkelijk bedienbare gehoekte hendel. Aan het uiteinde van de handgrijper zit een rechte anti-slip klem, magneetje voor metalen voorwerpen en een haakje.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Een HelpingHand grijper is een perfect hulpmiddel voor ouderen en iedereen die moeite heeft bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. Helping Hand betekent vertaald vanuit het Engels letterlijk ‘helpende hand’ en dit is exact wat deze handgrijper is. Namelijk een verlenging van je eigen arm en hand waardoor deze handgrijper een helpende hand in het dagelijks leven is. De Helping Hand is wereldwijd de meest verkochte handgrijper en biedt een professionele kwaliteit. Deze handgrijper beschikt over een rechte anti-slip klem waarmee je kleine voorwerpen kunt pakken. Met de magneet aan het uiteinde kun je metalen voorwerpen zoals sleutels, munten of paperclips oppakken. Het haakje is ook prima te gebruiken als aantrekhulp bij het aankleden. Lichtgewicht handgrijper door de goede combinatie van aluminium en kunststof. Opvouwbaar en dus handig voor onderweg.

Voordelen HelpingHand Kort Opvouwbaar

  • Gemakkelijk voorwerpen pakken met de HelpingHand grijper
  • Korte handgrijper met een lengte van 53 cm en opvouwbaar
  • Met ergonomische greep, rechte klem, magneetje en haakje

De HelpingHand Classic Pro grijper is een ideaal hulpmiddel voor mensen die moeite hebben bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. Zo kun je met de handgrijper eenvoudig kleine en grote voorwerpen oppakken zonder inspanningen die eventueel pijnlijk kunnen zijn. De Helping Hand is te gebruiken met minimale kracht en ligt comfortabel in de hand. Met de handgrijper kun je voorwerpen pakken die buiten het bereik van de hand liggen. Ook verkrijgbaar als Helping Hand Classic in plaats van deze Classic Pro-versie. Ook kun je kijken naar de HandiGrip Pro handgrijper. Dit een extra precieze grijper met een roterende, draaibare klem die voorzien is van zacht materiaal voor de kleinste voorwerpen. De HandiGrip Pro is ook ideaal voor het vastpakken van potten en blikken.

Ben je naast een HelpingHand grijper op zoek naar nog meer hulpmiddelen? Je vindt alles wat je nodig hebt bij MediPreventie. Deze handgrijper is een mooi voorbeeld van ADL hulpmiddelen, hulpmiddelen voor in het dagelijks leven.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Gemakkelijk voorwerpen pakken met de HelpingHand grijper
  • Korte handgrijper met een lengte van 53 cm en opvouwbaar
  • Met ergonomische rubberen greep, rechte klem, magneetje en haakje

Related products

Helping Hand Classic Pro Lang Opvouwbaar

24,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Helping Hand grijper Classic Lang 82cm

13,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Helping Hand HandiGrip Pro Lang 82 cm

16,89

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Sale
Stuitkussen traagschuim

34,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Anabox 7 dagen pillendoos

11,79

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Type aantrekhulp: Helping Hand
Type grijper: Classic Pro
Kleur: Grijs, Zwart
Lengte : Kort