Handmaster Plus Stevig

Normaal € 19,99
Vanaf 2 € 19,79
Vanaf 5 € 19,49

Jouw prijs 19,99

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Weerstand
Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 02-050104 Oranje

De handmaster Plus Stevig is ideaal voor het trainen en verbeteren van de spieren in de vingers, handen, pols en elleboog. De hand master Plus is een unieke squeeze ball waarmee je op een natuurlijke manier de spieren die de handen openen en sluiten effectief kunt trainen. Perfecte hand exerciser voor therapie en revalidatie. De handmaster Plus verkrijgbaar in drie sterktes zodat je de training goed kunt opbouwen en afwisselen. Kijk ook naar een andere handtrainer of vingertrainer.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

De handmaster Plus Stevig is een effectieve handtrainer voor blessure preventie, revalidatie en fysiotherapie van vinger-, hand-, pols- en elleboog problemen. Ook perfect als handgrip trainer voor het verstevigen van de grip. De handmaster Plus wordt compleet geleverd inclusief Engelstalige trainingsinstructies en doosje waarin je de hand master na gebruik kunt opbergen. De handmaster Plus is de enige hand exerciser die zowel gericht is op de spieren die de hand openen, als op spieren die de hand sluiten. Door te oefenen met de handmaster Plus kan de hand kan op volledig natuurlijke wijze openen en sluiten. Hierdoor wordt de kans op trainingsblessures tot een minimum beperkt. Door de ergonomische vorm licht de hand master comfortabel en goed in hand. De handmaster is leverbaar in drie opeenvolgende sterktes waardoor je de oefeningen kunt afwisselen en bovendien goed kunt opbouwen.

Voordelen handmaster Plus Stevig

  • De handmaster Plus is ideaal voor het trainen van vingers en handen
  • Therapeutische hand exerciser voor revalidatie en fysiotherapie
  • Oefenen met de handmaster stimuleert de doorbloeding en beweeglijkheid

De hand master Plus is uitstekend voor het verbeteren van de coördinatie, kracht, flexibiliteit, beweeglijkheid en het uithoudingsvermogen van de vingers, handen, polsen en onderarmen. Daarnaast wordt deze handtrainer veel als oefenmateriaal gebruikt voor het verbeteren van de grip en knijpkracht van de handen en vingers. De handmaster Plus is ideaal om te gebruiken ter preventie en behandeling van blessures. Fysiotherapeuten, ergotherapeuten en handtherapeuten gebruiken de handmaster Plus voor diverse oefeningen. De handmaster Plus richt zich vooral op de spieren die de hand openen of sluiten. Deze hand exerciser is geschikt voor flexie, extensie, pronatie, supinatie, abductie en adductie oefeningen.

De handmaster Plus is verkrijgbaar in drie opeenvolgende sterktes: Licht (Lichtblauwe bal met gele elastiekjes), Medium (Rode bal met zwarte elastiekjes) en Zwaar (Oranje bal met grijze elastiekjes). Dankzij de verschillende sterktes kun je het weerstandsniveau en de trainingsintensiteit verhogen of verlagen. De handmaster wordt compleet geleverd inclusief Engelstalige handleiding met instructies en verschillende oefeningen. De handmaster Plus is uitstekend voor het verbeteren van de coördinatie, kracht, flexibiliteit, beweeglijkheid en het uithoudingsvermogen van de vingers, handen, pols, elleboog en onderarm. Deze effectieve handtrainer wordt ook gebruikt door mensen die last hebben van blessures zoals een tennisarm, repetitive stress injury (RSI), carpaal tunnel syndroom of artritis. Door regelmatig te oefenen met de handmaster Plus zal de pijn verminderen en zullen de fysieke capaciteiten toenemen. De handmaster Plus Licht is vooral geschikt voor lichte handtherapie en de stevige variant is zeer geschikt voor zwaardere oefeningen en meer gericht op het ontwikkelen van kracht.

De hand master Plus versterkt de 18 handspieren met één handige continue, gemakkelijk te begrijpen oefening. Daardoor zijn er niet veel verschillende handoefeningen of diverse gripversterkende hand exercisers nodig. De unieke hand master Plus combineert vier oefeningen tot één duidelijke en effectieve oefening. Geen verspilde moeite, geen gesegmenteerde routines, geen verwarring. Om de grijpkracht te maximaliseren, moeten de negen spieren die de hand openen worden versterkt en gebalanceerd worden met de negen spieren die de hand sluiten. Moderne studies naar het oefenen met gripversterkende hand exercisers illustreren duidelijk dat de hand-openende spieren (de grip stabilisatoren) de hand-sluitende spieren (de gripactie-spieren) elkaar moeten stabiliseren, in balans zijn tijdens alle grip-gerelateerde activiteiten met de handen en vingers.

Video

Reviews

Pluspunten

  • De handmaster Plus is ideaal voor het trainen van vingers en handen
  • Therapeutische hand exerciser voor revalidatie en fysiotherapie
  • Oefenen met de handmaster stimuleert de doorbloeding en beweeglijkheid

Related products

Sale
Schouder stretcher katrol

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Handmaster Plus set 3 stuks

44,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Knijpbal gelbal

9,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Stressbal MediPreventie

0,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Oranje
Weerstand: Zwaar
Trainingsniveau: Gevorderd
Soort training: Coördinatie, Flexibiliteit, Kracht, Revalidatie, Uithoudingsvermogen
Spiergroepen: Handen, Onderarm, Pols, Vingers