Haftelast elastisch fixatiewindsel 8 cm

Normaal € 3,99
Vanaf 5 € 3,79
Vanaf 10 € 3,49

Jouw prijs 3,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 30822

Haftelast elastisch fixatiewindsel 8 cm ondersteunt en ontlast gewrichten. De zwachtel heeft een optimaal draagcomfort door de samenstelling van katoen en polyamide. Dit fixatiewindsel is gemakkelijk af te rollen, waardoor het aanleggen eenvoudig en snel verloopt. 

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Zwachtel en windsel zijn twee termen die vaak door elkaar gebruikt worden. Toch zijn er enkele verschillen. Een zwachtel wordt voornamelijk gebruikt voor compressieverbanden en een windsel voor fixerende verbanden. Daarnaast zijn zwachtels zelfklevend en windsels niet. Zwachtels of fixatiewindsels zijn altijd handig om in huis te hebben omdat ze voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. 

Een zwachtel kan gebruikt worden om druk uit te oefen of om iets te fixeren. Daarnaast wordt een fixatiewindsel ook vaak als steunverband gebruikt. Sportverzorgers en fysiotherapeuten maken daarom ook vaak gebruik van zwachtels.Dit elastische fixatiewindsel ondersteunt de spierpompfunctie in het desbetreffende deel van uw lichaam dat ondersteund moet worden met verband. Daarnaast wordt dit fixatiewindsel ook gebruikt bij wondafdekking, polstermateriaal, canules en gips- en castspalken.

Dit fixatiewindsel is zelfhechtend en elastisch. De Haftelast fixatiewindsel bestaat uit 60% polyamide, 40% katoen en heeft een synthetische microcoating. Door deze coating blijft elke wikkeling zich hechten aan de vorige. U zult weinig merken van het verlies van bewegingsvrijheid omdat dit fixatiewindsel elastisch is. Het aanleggen van deze zwachtel is eenvoudig doordat de rol gemakkelijk afrolt. De Haftelast fixatiewindsel kan een aantal dagen achter elkaar gedragen worden. Net als het aanleggen zal het verwijderen ook zeer eenvoudig zijn. Haftelast is kwalitatief hoogwaardig van de bekende en degelijke Duitse leverancier Lohmann & Rauscher. Haftelast wordt per doosje verpakt.     

De zachtel is huidvriendelijk, vrij van natuurrubberlatex, zelfhechtend en universeel. Ook heeft de zwachtel aan twee zijden een stevige zelfkant. Haftelast fixatiewindsel in de kleur crème heeft een lengte van 4 m en een breedte van 8 cm. Ook vindt u bij ons ook verschillende andere producten op het gebied van sportverzorging

Reviews

Pluspunten

  • Zelfhechtend
  • Ondersteunt en ontlast gewrichten
  • Eenvoudig in gebruik
  • Gemakkelijk af te rollen

Related products

Haftelast elastisch fixatiewindsel 6 cm
Haftelast elastisch fixatiewindsel 6 cm

3,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Elastische zwachtel Fortelast Plus 5 cm
Elastische zwachtel Fortelast Plus 5 cm

6,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Rekbaarheid: Elastisch
Zelfklevend: Wel zelfklevend
Kleur: Beige
Lengte : 4 meter
Breedte: 8 cm
Aantal rollen: 1 rol
Soort tape: Sporttape