Haftelast elastisch fixatiewindsel 6 cm

Normaal € 3,49
Vanaf 5 € 3,29
Vanaf 10 € 2,99

Jouw prijs 3,49

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 30821

Haftelast elastisch fixatiewindsel 6 cm heeft een optimaal draagcomfort door de samenstelling van katoen en polyamide. Dit fixatiewindsel wordt voornamelijk gebruikt voor het ondersteunen en ontlasten van gewrichten. Deze zwachtel is zelfhechtend, gemakkelijk af te rollen en eenvoudig in gebruik. 

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

De term zwachtel en windsel worden vaak door elkaar gebruikt, maar er is wel degelijk een verschil. Zwachtels worden vooral gebruikt voor compressieverbanden en windsels vaker voor fixerende verbanden. Daarnaast zijn windsels niet zelfklevend en zwachtels juist wel. Zwachtels of fixatiewindsels zijn altijd handig om thuis of in uw praktijk te hebben. 

Sportverzorgers en fysiotherapeuten maken vaak gebruik van zwachtels om druk uit te oefenen of om iets te fixeren. Daarnaast wordt een fixatiewinsel ook vaak als steunverband gebruikt. Dit elastische fixatiewinsel ondersteunt de spierpompfunctie in het desbetreffende deel van uw lichaam dat ondersteund moet worden met verband. Dit fixatiewindsel is zelfklevend en elastisch. Door de elasticiteit verlies je weinig van je bewegingsvrijheid. Daarnaast wordt dit fixatiewindsel ook gebruikt bij wondafdekking, polstermateriaal, canules en gips- en castspalken.

Hafelast elastisch fixatiewindsel 6 cm bestaat uit 60% polyamide, 40% katoen en heeft een synthetische microcoating. Deze synthetisch coating zorgt ervoor dat elke zwachtelwikkeling aan de vorige hecht. De zwachtel is zeer gemakkelijk af te rollen, waardoor het aanleggen eenvoudig, snel en soepel kan verlopen. De zwachtel kan langere periode achtereenvolgend gedragen worden en kan ook daarna nog gemakkelijk worden verwijderd.

Deze zwachtel is universeel, latexrij, zelfhechtend een heeft aan twee zijden een stevige zelfkant. Door het latexvrije materiaal kan dit fixatiewindsel ook door mensen met een gevoelige huid gebruikt worden. Haftelast fixatiewindsel in de kleur crème heeft een lengte van 4 m en een breedte van 6 cm. Haftelast is kwalitatief hoogwaardig van de bekende en degelijke Duitse leverancier Lohmann&Rauscher. Haftelast wordt per doosje verpakt.

Daarnaast vindt u bij ons ook verschillende andere producten op het gebied van sportverzorging

Reviews

Pluspunten

  • Zelfhechtend
  • Ondersteunt en ontlast gewrichten
  • Eenvoudig in gebruik
  • Gemakkelijk af te rollen

Related products

Elastische zwachtel Fortelast Plus 5 cm
Elastische zwachtel Fortelast Plus 5 cm

6,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Rekbaarheid: Elastisch
Zelfklevend: Wel zelfklevend
Kleur: Beige
Lengte : 4 meter
Breedte: 6 cm
Aantal rollen: 1 rol
Soort tape: Sporttape