Haarwasbak Atlantis

Normaal € 23,99
Vanaf 2 € 23,49
Vanaf 5 € 22,99

Jouw prijs 23,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, zaterdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: PR45016-2R

Deze haarwasbak van Atlantis is een uitkomst voor iedereen die het soms lastig vindt om in de badkamer haren te wassen. Met de mobiele haarwasbak kun je bijvoorbeeld in bed of aan tafel veilig en comfortabel haren wassen. Professionele kwaliteit en luxe Atlantis harenwasbak in een extra groot formaat met afmetingen van 71 x 61 x 15 cm. Geeft een comfortabele ondersteuning aan hoofd en nek tijdens het wassen van het haar. Bekijk ook onze andere handige badkamer hulpmiddelen.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Met deze luxe opblaasbare haarwasbak van Atlantis kun je liggend of achterover zittend haren wassen. Door de ruime afmetingen is deze opblaasbare wasbak handig en praktisch in gebruik. Eindelijk kun je met deze mobiele haarwasbak spettervrij haren wassen in bed of aan tafel. Deze Atlantis opblaasbare haarwasbak heeft twee opblaasgedeeltes die je eenvoudig met de mond of een pomje (niet inbegrepen) kunt opblazen. Je kunt je hoofd laten rusten in de uitsparing van de opblaasbare wasbak. Dit zorgt voor een goede ondersteuning en comfortabele wasbeurt, en zo voorkom je onnodige nek- en schouderklachten. De opblaasbare haarwasbak voor thuis van Atlantis is ook ideaal om in bed te gebruiken. De haarwasbak opblaasbaar is gemaakt van duurzaam vinyl zodat je de haren wasbak lang kunt gebruiken. De afmetingen van de opblaasbare haarwasbak zijn 71 x 61 x 15 cm. Inclusief een lange afvoerslang met een lengte van 119 cm zodat je het water eenvoudig kunt afvoeren.

Voordelen Atlantis opblaasbare haarwasbak

  • Handig en praktisch haren wassen met de Atlantis haarwasbak
  • Luxe kwaliteit opblaasbare haarwasbak voor thuis met extra grote afmetingen
  • De mobiele haarwasbak is ideaal voor gebruik in bed of aan tafel

Als het niet meer lukt om de haren te wassen onder de douche, in bad of boven de wastafel, dan kun je een mobiele haarwasbak voor thuis gebruiken. Met behulp van een opblaasbare wasbak kun je jouw haren in een stoel of in bed laten wassen. De Atlantis haarwasbak voor thuis brengt je hoofd en schouders in een prettige houding waardoor je comfortabel en ontspannen haren kunt wassen. De dubbele rand van de haren wasbak voorkomt dat er water wordt gespetterd en het bed nat wordt. Eindelijk je hoofd en haren écht wassen en opfrissen, zonder dat je helemaal naar de douche of het bad hoeft. Het is een probleem voor veel mensen die bedlegerig zijn of om een andere reden moeilijk gebruik kunnen maken van een douche of bad: het grondig wassen van haren en hoofd. Iedereen wil zich zo nu en dan even helemaal lekker opfrissen. Deze haarwasbak voor thuis is dan de perfecte oplossing.

Atlantis haarwasbak

Waarom kiezen voor een mobiele Atlantis haarwasbak voor thuis? Er zijn shampoo caps waarmee je zonder het haar nat te hoeven maken, toch kunt wassen door een reinigende lotion in het haar te wrijven. Dit maakt de haren schoon en frist enigszins op, maar het geeft helaas niet het reinigende en ontspannen gevoel van warm water dat over het hoofd gaat. Met deze haarwasbak heb je dat gevoel wel. De opblaasbare haren wasbak is gemakkelijk op te blazen en wordt op het bed geplaatst. De mobiele haarwasbak kan ook op de tafel als je er met een stoel voor gaat zitten. De haarwasbak is gemaakt van een duurzaam vinyl voor langdurig gebruik. Je krijgt een lange afvoerslang van 119 cm bij de haren wasbak. De slang wordt bijvoorbeeld in een emmer gelegd om het water na het wassen snel weg te laten lopen. De afmetingen van de haarwasbak zijn 71 x 61 x 15 cm.

Wie gebruikt de Atlantis haarwasbak?

De Atlantis haarwasbak wordt veel gebruikt in de thuiszorg omdat er vaak te weinig tijd is om mensen volledig te douchen. Dan is het op deze manier met behulp van de haarwasbak wassen van de haren al een hele vooruitgang ten opzichte van het reinigen van het lichaam met slechts een washand en warm water. Ook voor mantelzorgers is de haarwasbak voor thuis een mooie oplossing die de verzorgde verfrist, reinigt en ontspant, zonder dat deze in de douche of het bad hoeft. Want dat is vaak voor zowel verzorgde als verzorgende een inspannende taak. De Atlantis haarwasbak bespaart daarmee tijd en energie.

Hoe gebruik je de Atlantis haarwasbak?

Als je de opblaasbare Atlantis haarwasbak gaat gebruiken zorg je natuurlijk altijd dat er een emmer met lekker warm water klaarstaat. Pak de haarwasbak voor thuis en blaas de haren wasbak op. Kijk even of de haarwasbak niet lekt en of de afvoerslang goed is aangesloten. Voel met de hand nog even of het water niet te warm is. Vul de Atlantis haarwasbak met het water. Vervolgens zet je de haarwasbak op de plek waar de verzorgde met het hoofd gaat liggen. Leg nu het hoofd in de harenwasbak, zorg dat de nek mooi in de opening valt zodat de kans minimaal is dat er water langs de nek in het bed of op de tafel kan lekken. De slang voor de afvoer van het water gaat bijvoorbeeld in een andere emmer. Opmerking: zorg ervoor dat de opvangbak lager staat dan de haarwasbak voor thuis zodat het water goed wordt afgevoerd. Er bevindt zich ook een stop in de bodem van de haarwasbak. Maak het haar nat, was het haar met shampoo en spoel na met water. Nadat al het water is afgevoerd, kun je de mobiele haren wasbak onder het hoofd van de gebruiker wegnemen. Spoel de haarwasbak af met water en droog deze goed af. Laat de Atlantis haarwasbak een aantal uur na gebruik opgeblazen staan zodat deze droog opgeborgen kan worden. Kijk ook naar andere bad douche hulpmiddelen.

Reviews

Pluspunten

  • Handig en praktisch haren wassen met de Atlantis haarwasbak
  • Luxe kwaliteit opblaasbare haarwasbak voor thuis met extra grote afmetingen
  • De mobiele haarwasbak is ideaal voor gebruik in bed of aan tafel

Related products

Haarwasbak
Haarwasbak

26,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Toiletbeugel opklapbaar
Toiletbeugel opklapbaar

48,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Badrandbeugel
Badrandbeugel

48,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Douchekruk Contour
Douchekruk Contour

54,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Douchekruk inklapbaar
Douchekruk inklapbaar

59,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Kleur: Wit