Gymnic Plus 65 cm Geel

Normaal € 25,49
Vanaf 2 € 24,99
Vanaf 5 € 24,49

Jouw prijs 25,49

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 64467

De Gymnic Plus 65 cm is een veelzijdige bal die je kunt gebruiken als zitbal en fitness bal. Gebruik de bal als ergonomische zitbal achter jouw bureau, thuis of op kantoor. Of als fitness bal voor verschillende oefeningen. De professionele Gymnic Plus bal heeft een zacht, stroef en aangenaam oppervlak.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Door een Gymnic Plus 65 cm bal te gebruiken kies je voor een actieve en dynamische vorm van zitten en oefenen. Met de Gymnic Plus bal train je automatisch jouw evenwicht, houdings- en bewegingsgevoel en spiercoördinatie. Doordat je actief op een Gymnic bal zit en oefent, voorkom je dat spieren verkrampen. Als je merkt dat je gestrest bent en je jouw houding verkrampt, dan kun je eenvoudig op de bal ontspannings- of bewegingsoefeningen doen. Je kunt de Gymnic Plus ball kiezen in diameters van 55 cm, 65 cm en 75 cm. Zie onderstaande tabel waarin ter indicatie de lichaamslengte en de bijhorende Gymnic Plus zitbal diameters en kleuren zijn weergegeven. Geleverd in een kartonnen omdoosje, zonder pompje en met adapter.

Voordelen Gymnic Plus 65 cm Geel

  • De Gymnic Plus 65 cm kleur Geel is een veelzijdige zitbal en fitness bal
  • Professionele kwaliteit Gymnic Plus bal met een zacht, stroef en aangenaam oppervlak
  • Ideaal voor veel verschillende fitness oefeningen en dynamisch zitten

Gymnic Plus met BRQ systeem

De Gymnic Plus ballen beschikken over het zogenaamde BRQ-systeem van Gymnic. BRQ staat voor Burst Resistant Quality. Dit betekent dat de Gymnic Plus bal niet zal scheuren of barsten als de bal onverhoopt lek raakt door een scherp voorwerp of andere invloeden van buitenaf. Het BRQ systeem zorgt er dan voor dat de bal langzaam en gecontroleerd leeg loopt. Hierdoor kun je veilig zitten en trainen. Het BRQ-systeem is werkzaam tot een maximale gewichtsbelasting tot 120 kg.

Hoe de Gymnic Plus maat bepalen?

Welke maat zitbal heb ik nodig? Dat is een veelgestelde vraag. Welke maat zitbal bij jou past kun je onder andere bepalen door af te gaan op de lichaamslengte. Onderstaande tabel vertelt je welke maat bal je nodig hebt, maar het blijft een indicatie. Koop je de zitbal voor op kantoor? Houd dan goed rekening met de hoogte van je bureau en zorg ervoor dat je niet met je benen tegen de onderkant van jouw bureau aan komt te zitten. Kijk ook naar de 'gouden tip' hieronder voor het echt goed en hard oppompen van de Gymnic Plus bal zodat de diameter klopt. Door te zitten op een Gymnic bal corrigeer je ongemerkt jouw lichaamshouding. Door het actief en stabiel zitten op een zitbal train je dus onbewust jouw rug. Op zoek naar een praktisch en compact alternatief waar je ook actief op kunt zitten? Kijk dan eens naar een met luchtgevuld wiebelkussen.

Tabel lichaamslengte en diameter zitbal

Bepaal je lichaamslengte door zonder schoenen zo recht mogelijk tegen de muur te staan. Laat een ander een boek horizontaal op je hoofd leggen en direct onder het boek een streepje op de muur te zetten. De afstand van het streepje tot aan de grond, is je lichaamslengte. Kijk in de tabel welke maat Gymnic Plus bal ter indicatie bij je lichaamslengte hoort.

LichaamslengteDiameterKleur Gymnic Plus
140 - 165 cm55 cmRood
165 - 180 cm65 cmBlauw
165 - 180 cm65 cmZwart
180 - 195 cm75 cmGroen

Waarom voor een Gymnic Plus bal kiezen?

De Gymnic Plus is een veeldzijdige bal die je niet alleen als zitbal of fitness bal kunt gebruiken. Maar ook als oefenbal, fysiobal of yogabal. Gymnic Plus ballen zijn er in vele afmetingen, kleuren en met verschillende eigenschappen. Gymnic oefenballen hebben een goede stabiliteit en blijven mooi rond. Bij de aanschaf van een professionele kwaliteit bal is het belangrijk dat de bal goede tegendruk geeft, mooi rond is, en dat je er niet te diep in zakt. De Gymnic Plus ballen worden in Italië gemaakt en zijn individueel getest voor ze de fabriek verlaten. Gymnic maakt betrouwbare kwaliteitsproducten die al meer dan 50 jaar op de markt zijn en in meer dan 40 landen verkocht worden. De Gymnic ballen voldoen aan de hoogste milieu- en veiligheidsnormen en zijn ftalaat- en latex-vrij.

Gymnic Plus bal oppompen

De Gouden Tip: het goed oppompen van de Gymnic Plus 65 cm bal. Heb je besloten welk type en welke maat bal je nodig hebt? Let dan wel goed op dat je de bal tot de juiste hoogte oppompt. De maat van de zitbal, oefenbal kan verkeerd uitvallen als dit niet gebeurt. Het is heel belangrijk om voor gebruik de Gymnic bal goed hard op te pompen. Als je op de Gymnic Plus gaat zitten, zal de bal door je gewicht iets inzakken. Veel mensen pompen de bal niet hard genoeg op, omdat ze ten onrechte denken te voelen dat de bal vol is. Meten is weten, dus pak je meetlint er weer bij en meet de hoogte van de zitbal op zodat je zeker weet dat de bal hard genoeg is opgepompt. Lukt het oppompen niet in 1 keer, laat de bal een dag liggen en pomp deze dan verder op tot de gewenste hoogte. Je meet de hoogte van je Gymnic Plus bal op dezelfde manier als je eigen lichaamslengte. Leg de bal tegen de muur en een lat horizontaal bovenop je zitbal. Zet een streepje op de muur precies onder de lat en meet met een meetlint de afstand van het streepje tot aan de grond. Komt de lengte overeen met de maat die je gekocht hebt? Dan zit je goed! Zit je er 5 centimeter onder? Pomp dan nog even verder! Al onze fitness ballen en zitballen zijn binnen een paar minuten op te pompen met een handpompje, fietspompje, luchtbedpomp of een compressor. Je moet natuurlijk wel het juiste verloopstukje, opzetstukje, adapter of nozzle hebben zodat de pomp goed op het ventiel van de zitbal past.

Video

Reviews

Pluspunten

  • De Gymnic Plus 65 cm is een veelzijdige zitbal en fitness bal
  • Professionele Gymnic Plus bal met een zacht, stroef en aangenaam oppervlak
  • Ideaal voor actief zitten en fitness oefeningen

Minpunten

  • Exclusief pompje

Related products

gymnic plus 65 cm zwart
Gymnic Plus 65 cm Zwart

25,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

gymnic plus 65 cm blauw
Gymnic Plus 65 cm Blauw

25,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Gymnic Plus 65 cm Groen
Gymnic Plus 65 cm Groen

25,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Zitbal 65 cm AB Mambo Max Groen
Zitbal 65 cm AB Mambo Max Groen

22,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Handpomp fitness bal zitbal
Handpomp fitness bal zitbal

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Balschaal zitbal Mambo Max
Balschaal zitbal Mambo Max

19,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Zitbal 75 cm AB Mambo Max Blauw
Zitbal 75 cm AB Mambo Max Blauw

24,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

gymnic plus 75 cm groen
Gymnic Plus 75 cm Groen

29,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

gymnic plus 75 cm geel
Gymnic Plus 75 cm Geel

29,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Toepassing: Op kantoor, Op school, Thuis
Kleur: Geel
Diameter: 65 cm