Fitness bar Moves

Normaal € 14,99
Vanaf 2 € 14,79
Vanaf 4 € 14,49

Jouw prijs 14,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Weerstand
Productnummer: 01-600103 Rood

De fitness bar Medium van Moves is ideaal om te gebruiken voor fysiotherapie, fitness en revalidatie. Met de fitness bar kun je uitstekend de handen, polsen, armen en schouders trainen. Deze arm trainer en handtrainer is verkrijgbaar in de weerstanden Licht, Medium en Zwaar.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

De fitness bar Medium van Moves is een flexibele exercise bar en is uitermate geschikt voor fysiotherapie, revalidatie en fitness. Door de fitness bar te buigen of te draaien kun je zeer gericht verschillende spiergroepen trainen. Met een fitness bar kun je uitstekend de handen, polsen, armen en schouders trainen. Deze fitness bar is vergelijkbaar met de flexbar van Thera-Band.

Deze exercise bar wordt veel als oefenmateriaal gebruikt ter preventie en behandeling van een golfers arm, tennis elleboog en schouderklachten. Er zijn veel verschillende oefeningen beschikbaar die positief bijdragen aan de behandeling. Door regelmatig te trainen met deze fitness bar kun je de bewegelijkheid en kracht van handen en armen verbeteren.

Deze fitness bar beschikt over een geribbeld oppervlak dat uitstekend helpt bij het verbeteren en versterken van de grip. Dankzij de verschillende weerstandsniveaus kun je de training eenvoudig opbouwen. De lichte variant wordt veel toegepast door fysiotherapeuten tijdens revalidatie oefeningen. De fitness bar met weerstandsniveau Zwaar is met name geschikt voor krachttraining.

Deze fitness bar is verkrijgbaar in de volgende weerstandsniveaus: Licht (Geel), Medium (Rood) en Zwaar (Groen). De verschillende kleuren hebben allemaal dezelfde diameter en verschillen niet in prijs. De exercise bar heeft een lengte van 31 cm en een diameter van 4,5 cm. Deze fitness bar van Moves band is vergelijkbaar met de duurdere flexbar van Thera-Band.

Met deze fitness bar kun je comfortabel en gericht trainen. Daarnaast kun je de exercise bar ook uitstekend gebruiken in combinatie met andere oefenmaterialen. De fitness bar wordt aangeraden door diverse fysiotherapeuten omdat het een effectief hulpmiddel is in het voorkomen en behandelen van een tennisarm of golferselleboog.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Wordt veel gebruikt door fysiotherapeuten
  • Uitstekend hulpmiddel in de bestrijding van een tenniselleboog
  • Diverse oefeningen beschikbaar

Specificaties

Kleur: Rood
Weerstand: Medium
Trainingsniveau: Gemiddeld
Soort training: Coördinatie, Flexibiliteit, Kracht, Revalidatie
Spiergroepen: Bovenarm, Handen, Onderarm, Pols, Schouders