Ergonomisch mes Basic Rood

Normaal € 12,89
Vanaf 2 € 12,49
Vanaf 5 € 11,99

Jouw prijs 12,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, zaterdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 22736-1

Een ergonomisch mes is een uitkomst voor volwassenen die het soms lastig vinden om goed met een standaard mes te eten. Dit aangepaste mes in de kleur Rood is voorzien van een verdikt handvat dat bovendien zacht en schokabsorberend is. Dit zorgt voor een optimaal gebruikersgemak.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Dit ergonomische mes Basic Rood is speciaal ontworpen voor mensen die om wat voor reden dan ook niet goed meer uit de voeten kunnen met een standaard mes. Dit aangepaste mes heeft een verdikt handvat dat bovendien zacht en schokabsorberend is. Het rubberachtige materiaal met ribbels zorgt ervoor dat het handvat een optimale grip heeft en comfortabel in de hand ligt. Dit lichtgewicht mes is geschikt voor links- en rechtshandig gebruik. Het ergonomische mes is gemaakt van roestvrij staal en thermoplastisch rubber. Dit aangepaste mes kan in de vaatwasser tot een temperatuur van 70 graden en kan niet in de magnetron. Aangepast bestek wordt aanbevolen door ergotherapeuten en zorgprofessionals. Speciaal bestek voor ouderen is handig om zelfstandig, gecontroleerd en veilig mee te eten. Ergonomisch verdikt bestek is ideaal om te gebruiken bij aandoeningen zoals Parkinson, atrose, reuma en Alzheimer. Of als je minder handkracht hebt, je hoeft dit bestek namelijk minder vast te knijpen.

Voordelen ergonomisch mes Basic Rood

  • Ergonomisch mes met comfortabel verdikt handvat
  • Ideaal buigbaar bestek voor iedereen die moeite heeft met standaard bestek
  • Ook leverbaar als complete 4-delige bestek set

Buigbaar bestek

De vork en beide lepels van dit ergonomische bestek Basic kunnen in de gewenste hoek gebogen worden. Dit zorgt voor een optimaal gebruikersgemak. Let op: het is het beste om het bestek eenmalig in de gewenste stand tot maximaal 90 graden te buigen en zo te laten. Als het bestek telkens opnieuw wordt terug gebogen, dan kan het materiaal verzwakken en afbreken. Niet vaker dan 10 keer buigen, bij voorkeur maar één keer buigen. Het aangepaste mes Basic kan niet gebogen worden.

Verdikt bestek

Verdikt bestek heeft een dikker handvat dan normaal bestek. Door verdikt bestek te gebruiken is het makkelijker om het handvat van een vork, mes, eetlepel of theelepel goed vast te houden. Dit ergonomische mes heeft een tot 3,5 cm verdikt handvat met een lengte van 11 cm waardoor je het bestek makkelijker kunt vastpakken. Het rubberachtige materiaal met ribbels zorgt ervoor dat de handvatten een optimale grip en houvast hebben.

Dit bestek is lichter dan standaard bestek. Hierdoor is het gemakkelijker om het bestek te gebruiken. In onderstaande tabel is per soort ergonomisch bestek uit de Basic-serie het gewicht aangegeven. En of het bestek wel of niet buigbaar is.

BestekGewichtBuigbaar
Vork75 gramJa
Mes82 gramNee
Eetlepel80 gramJa
Theelepel70 gramJa

Alzheimer bestek

Dit aangepaste mes in de felle kleur Rood is ideaal voor patiënten met Alzheimer. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen met Alzheimer 25% meer voedsel tot zich nemen en 84% meer drinken bij het gebruik van tafelgerei met de opvallende kleur Rood. Vandaar dat dit aangepaste mes niet alleen in de standaard kleur Zwart maar ook in de kleur Rood leverbaar is. Dit ergonomische mes is dus ideaal om te gebruiken als Alzheimer bestek.

Reviews

Pluspunten

  • Ergonomisch mes met comfortabel verdikt handvat
  • Ideaal lichtgewicht bestek voor iedereen die moeite heeft met standaard bestek
  • Ook leverbaar als complete 4-delige bestek set

Specificaties

Kleur: Rood