Bordrand Standaard

Normaal € 3,89
Vanaf 5 € 3,69
Vanaf 10 € 3,49

Jouw prijs 3,89

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnr: 22100

Een standaard bordrand is een ideaal hulpmiddel als het eten van een standaard bord lastig is. Een bordrand voor ouderen en andere volwassenen is handig als je een verminderde coördinatie hebt of met één hand wilt eten. Klem de bordrand eenvoudig op het bord. Door de verhoogde bord rand kun je het eten gemakkelijker op een lepel of vork schuiven.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Door deze standaard bordrand op een normaal bord te klemmen zorg je op een simpele manier voor een aangepast bord. Dit is handig om zelfstandig en gecontroleerd mee te eten. Een bordrand voor ouderen en andere volwassenen is een handig hulpmiddel als het eten van een standaard bord lastig is. Bijvoorbeeld door een verminderde motoriek, beperkte handfunctie of bij het maken van ongecontroleerde bewegingen. Klem deze sterke plastic bordrand om de rand van het bord door de drie clips over de rand van het bord te schuiven. Bordrand hulpmiddel geschikt voor borden met een diameter van 23 tot 28 cm. De hoogte van de bordrand voor ouderen is 3,2 cm. Lichtgewicht bordrand met een gewicht van 30 gram. De universele bordranden zijn geschikt voor de magnetron en kunnen in de vaatwasser tot 70 graden.

Voordelen bordrand Standaard

  • Een bordrand is een ideaal hulpmiddel als het eten van een standaard bord lastig is
  • Door de verhoogde bord rand kun je het eten gemakkelijker op een lepel of vork schuiven
  • De bordrand voor ouderen en andere volwassenen is handig als je een verminderde coördinatie hebt

Deze standaard bordrand is een handig hulpmiddel. Bordranden worden gebruikt als het eten van een standaard bord lastig is. Bijvoorbeeld door een verminderde handfunctie of het maken van ongecontroleerde bewegingen. Een bordrand voor ouderen is een goede oplossing bij reuma, Parkison of spacticiteit. Ook als je éénhandig eet of slechtziend bent, is deze bordrand een uitkomst. Naast het schuiven van een bord hebben mensen met een lichamelijke beperking of ouderen vaak last van een te lage rand bij reguliere borden. Hierdoor gebeurt het regelmatig dat voedsel tijdens het opscheppen op de vork of lepel over de rand valt. Om dit te voorkomen kun je kiezen voor borden met een opstaande rand. Daarnaast kun je ook kiezen voor deze losse bordrand voor ouderen om zo een opstaande rand te creëren. Kies daarom voor deze universele bordrand die gemakkelijk om bijna ieder bord te plaatsen is. De bordrand voor ouderen wordt eenvoudig op het bord geklikt. Hierdoor ontstaat een verhoogde rand. De verhoogde bordrand geeft de mogelijkheid om het eten gemakkelijker op lepel of vork te schuiven.

Een losse bordrand is een ideaal hulpmiddel voor ouderen, andere volwassenen en kinderen met coördinatieproblemen. De standaard bordrand zorgt ervoor dat de kans op morsen minimaal is en dat opscheppen een stuk eenvoudiger word. De extra hoge rand van 3,2 cm maakt het nog gemakkelijker om voedsel op een lepel of vork te scheppen. Als je het voedsel tegen de universele bordrand duwt, rolt het vervolgens terug op de lepel of vork. De bordrand is geschikt voor de magnetron en vaatwasser tot 70 graden. Het bordrand hulpmiddel in de kleur Wit is geschikt voor borden met een diameter van 23 tot 28 cm, heeft een hoogte van 3,2 cm en een licht gewicht van maar 30 gram. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment voor andere handige en praktische keukenhulpmiddelen.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Een bordrand is een ideaal hulpmiddel als het eten van een standaard bord lastig is
  • Door de verhoogde bord rand kun je het eten gemakkelijker op een lepel of vork schuiven
  • De bordrand voor ouderen is handig als je een verminderde coördinatie hebt

Specificaties

Kleur: Wit