Bedpo kunststof

Normaal € 14,89
Vanaf 2 € 14,79
Vanaf 4 € 14,49

Jouw prijs 14,89

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, zaterdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: RE08480229-2

Deze kunststof bedpo met deksel is een uitkomst voor iedereen die bedlegerig is of moeite heeft om op tijd bij de wc te komen. De bed po maakt het mogelijk om je grote behoefte te doen terwijl je in bed ligt. De bedpo, ook wel ondersteek po genoemd, schuif je eenvoudig onder de billen. Hierdoor hoef je niet iemand te verplaatsen om bed po op bed te kunnen gebruiken. Daardoor is de bedpo zowel prettig voor de gebruiker als de verzorgende.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Bedpo

Als je bedlegerig bent, dan is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk in bed blijft. De bedpo maakt het mogelijk om je grote of kleine behoefte te doen terwijl je in bed ligt. Je kunt de bedpo met behulp van het handvat eenvoudig onder de billen van de gebruiker schuiven. Hierdoor is het niet nodig om iemand te verplaatsen om de bed po in bed te kunnen gebruiken. Dit is zowel prettig voor de bedlegerige gebruiker, als voor de verzorgende. Aan de achterzijde van de bedpo zit een handvat. Hierdoor kun je de bedpo makkelijker onder de billen van de gebruiker schuiven. Ook kun je de bed po makkelijker dragen als je hem gaat legen. Dankzij de deksel kun je de po voor in bed afsluiten, zodat er geen nare luchtjes vrijkomen. De kunststof bedpo met deksel heeft een diameter van 31 cm aan de buitenkant en 20 cm aan de binnenkant. De hoogte van de bedpo is 10 cm en de inhoud is 2 liter. Geschikt tot een gebruikersgewicht van 120 kg. De bed po voor in bed moet met de hand gereinigd worden maar kan ook in de autoclaaf. Voor het urineren terwijl je in bed ligt kun je ook kijken naar een urinaal.

Voordelen bedpo voor in bed

  • Ideaal voor iedereen die bedlegerig is of moeite heeft om op tijd bij de wc te komen
  • De bedpo met deksel is handig en praktisch voor de gebruiker en verzorgende
  • Ondersteek bed po die je in bed eenvoudig onder de billen kunt schuiven

Bed po

Als je niet uit bed kan of mag komen om gebruik te maken van het toilet, dan heb je een bed po nodig. Dit is een ondersteek bedpo waarin urine of ontlasting opgevangen wordt. Deze bed po is voorzien van een handvat of steel zodat je de bedpan op een makkelijke manier onder de billen van de gebruiker kunt schuiven. Ook is dit handig als je de bedpo wilt meenemen om te legen. Uiteraard met de deksel op de bedpo in verband met nare luchtjes. Omdat je op de bed po ligt is het gewicht van de persoon belangrijk om de bedpan op een eenvoudige en comfortabele manier te kunnen gebruiken. Het draagvermogen van deze kunststof po voor bed is 120 kg. Naast deze kunstof bedpo kun je ook kijken naar de bedpan van roestvrij staal. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment voor andere handige en praktische toilethulpmiddelen. Mocht je last hebben van urine verlies of incontinentie dan is een wasbare luier volwassenen een comfortabale oplossing.

Reviews

Pluspunten

  • Ideaal voor iedereen die bedlegerig is of moeite heeft om op tijd bij de wc te komen
  • De bedpo met deksel is handig en praktisch voor de gebruiker en verzorgende
  • Ondersteek bed po die je in bed eenvoudig onder de billen kunt schuiven

Minpunten

  • De bedpo kunststof is een hygiëne artikel en kan daardoor niet geretourneerd worden

Specificaties

Kleur: Beige