Aangepaste vork Basic Zwart

Normaal € 12,89
Vanaf 2 € 12,49
Vanaf 5 € 11,99

Jouw prijs 12,89

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, zaterdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 22732

Een aangepaste vork is een uitkomst voor volwassenen die het soms lastig vinden om goed met een standaard vork te eten. Deze ergonomische vork in de kleur Zwart is voorzien van een verdikt handvat dat bovendien zacht en schokabsorberend is. Dit zorgt voor een optimaal gebruikersgemak.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Deze aangepaste vork Basic Zwart is speciaal ontworpen voor mensen die om wat voor reden dan ook niet goed meer uit de voeten kunnen met een standaard vork. De ergonomische vork heeft een verdikt handvat dat bovendien zacht en schokabsorberend is. Het rubberachtige materiaal met ribbels zorgt ervoor dat het handvat een optimale grip heeft en comfortabel in de hand ligt. Deze lichtgewicht vork is geschikt voor links- en rechtshandig gebruik. De ergonomische vork is gemaakt van roestvrij staal en thermoplastisch rubber. Deze aangepaste vork kan in de vaatwasser tot een temperatuur van 70 graden en kan niet in de magnetron. Aangepast bestek wordt aanbevolen door ergotherapeuten en zorgprofessionals. Speciaal bestek voor ouderen is handig om zelfstandig, gecontroleerd en veilig mee te eten. Ergonomisch verdikt bestek is ideaal om te gebruiken bij aandoeningen zoals Parkinson, atrose, reuma en Alzheimer. Of als je minder handkracht hebt, je hoeft dit bestek namelijk minder vast te knijpen.

Voordelen aangepaste vork Basic Zwart

  • Ergonomische vork met comfortabel verdikt handvat
  • Ideaal buigbaar bestek voor iedereen die moeite heeft met standaard bestek
  • Ook leverbaar als complete 4-delige bestek set

Buigbaar bestek

De vork en beide lepels van dit ergonomische bestek Basic kunnen in de gewenste hoek gebogen worden. Dit zorgt voor een optimaal gebruikersgemak. Let op: het is het beste om het bestek eenmalig in de gewenste stand tot maximaal 90 graden te buigen en zo te laten. Als het bestek telkens opnieuw wordt terug gebogen, dan kan het materiaal verzwakken en afbreken. Niet vaker dan 10 keer buigen, bij voorkeur maar één keer buigen. Het aangepaste mes Basic kan niet gebogen worden.

Verdikt bestek

Verdikt bestek heeft een dikker handvat dan normaal bestek. Door verdikt bestek te gebruiken is het makkelijker om het handvat van een vork, mes, eetlepel of theelepel goed vast te houden. Deze ergonomische vork heeft een tot 3,5 cm verdikt handvat met een lengte van 11 cm waardoor je het bestek makkelijker kunt vastpakken. Het rubberachtige materiaal met ribbels zorgt ervoor dat de handvatten een optimale grip en houvast hebben.

Dit bestek is lichter dan standaard bestek. Hierdoor is het gemakkelijker om het bestek te gebruiken. In onderstaande tabel is per soort ergonomisch bestek uit de Basic-serie het gewicht aangegeven. En of het bestek wel of niet buigbaar is.

BestekGewichtBuigbaar
Vork75 gramJa
Mes82 gramNee
Eetlepel80 gramJa
Theelepel70 gramJa

Alzheimer bestek

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen met Alzheimer 25% meer voedsel tot zich nemen en 84% meer drinken bij het gebruik van tafelgerei met de opvallende kleur Rood. Vandaar dat deze aangepaste vork niet alleen in de standaard kleur Zwart maar ook in de kleur Rood leverbaar is. Deze ergonomische vork is dus ideaal om te gebruiken als Alzheimer bestek.

Reviews

Pluspunten

  • Aangepaste vork met comfortabel verdikt handvat
  • Ideaal buigbaar bestek voor iedereen die moeite heeft met standaard bestek
  • Ook leverbaar als complete 4-delige bestek set

Specificaties

Type aangepast bestek: Vork
Kleur: Zwart