Resistance band set 1,5m Licht 10 stuks Moves

Normaal € 37,90
Vanaf 2 € 34,90
Vanaf 3 € 32,90

Jouw prijs 37,90

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 01-101502-Geel-10st

Deze resistance band set bestaat uit 10 stuks resistance bands van 1,5 meter met de weerstand Licht van Moves. De beste kwaliteit weerstandsband voor professionals en consumenten. Met deze resistance band kun je zeer gericht en gevarieerd trainen en oefenen. Deze resistance band kopen kan in vijf weerstanden.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Deze resistance band is een premium kwaliteit, laag gepoederde latex weerstandsband. Een goede training met resistance bands zorgt voor zowel positieve als negatieve kracht op de spieren en verbetert het bereik van beweging, de kracht en de samenwerking van de spiergroepen.

Voordelen resistance band set Licht

  • Voor professionals en consumenten
  • Voordelige resistance band set
  • Fitness, training en fysiotherapie

Resistance bands zijn veelzijdig en geschikt voor veel verschillende oefeningen. Met een resistance band kun je zeer gericht de kracht en beweeglijkheid van bepaalde spieren en spiergroepen trainen. Resistance bands zijn niet aleen geschikt voor fitness maar ook voor revalidatie, fysiotherapie of een goede warming-up bij diverse sporten. Daarnaast is een goede resistance band ideaal om thuis mee te trainen. Voor een complete en uitgebreide workout kun je resistance bands goed combineren met ander oefenmateriaal.

Deze beste kwaliteit resistance band met een lengte van 1,5 meter wordt geleverd per 10 stuks en is per oefenband inclusief oefenboekje verpakt. Deze resistance band set is ook verkrijgbaar in andere weerstanden. Deze resistance bands kopen kan ook met een lengte van 5,5 meter of extra voordelige grote rollen met lengte van 22,5 meter en 45,5 meter.

Hoe werkt resistance band?

Het concept en de werking van resistance band is eigenlijk heel simpel. Misschien bepaalt dat juist wel het succes. De resistance band is een band van 100% rubber die elastisch is. Resistance is Engels voor weerstand en vandaar de naam resistance band of weerstandsband. Als je aan de band trekt geeft deze weerstand. De hoogte van de weerstand is per resistance band verschillend. De weerstand is aangegeven in verschillende kleuren. Hoe hoger de weerstand van de resistance band, hoe groter de kracht op de spieren. De band is geschikt om veel verschillende oefeningen, op verschillende weerstandsniveaus, mee uit te voeren. Hierdoor is de resistance band zowel geschikt voor de beginnende als voor de ervaren sporter. Geloof het of niet: je kunt met een resistance band zelfs een full body workout doen.

Resistance bands: weerstanden

De resistance band kopen kan in de weerstanden: Licht (Geel), Medium (Rood), Zwaar (Groen), Extra zwaar (Blauw) en Zeer zwaar (Zwart). De weerstand van het elastiek wordt groter als er steeds meer spanning op het elastiek komt te staan. Dit wordt ook wel progressieve weerstand genoemd.

Rek in procenten en bijbehorende kg weerstand

KleurSterkte50%100%150%200%
Geel Licht 1,0 1,3 1,5 1,9
Rood Medium 1,5 2,0 2,5 3,2
Groen Zwaar 1,6 2,5 3,0 3,5
Blauw Extra zwaar 2,2 3,0 3,6 4,0
Zwart Zeer zwaar 2,5 3,4 4,0 4,9

Snap-Stop® systeem

De resistance bands van MoVeS-band beschikken over het unieke Snap-Stop® systeem. Tijdens het oefenen met een resistance band worden er grote krachten op de band uitgeoefend waarbij een scheurtje in de band vervelende gevolgen kan hebben. Het unieke Snap-Stop® systeem voorkomt dat de resistance band in tweeën knapt, zelfs indien er zich een klein scheurtje in de band bevindt. Dankzij Snap-Stop® kan er dus zeer veilig getraind worden. Resistance bands zijn aan slijtage onderhevig en dit betekent dat je ze op een gegeven moment dient te vervangen door een nieuwe band.

Over Moves band

MSD is verder gegaan onder de nieuwe naam Moves. Dit betekent dat alle artikelen op onze website met de naam MSD band zijn veranderd in de naam Moves band. De professionele kwaliteit van deze resistance bands en andere artikelen is uiteraard niet veranderd.

Video

Reviews

Pluspunten

  • Beste kwaliteit resistance bands van Moves
  • Verkrijgbaar in diverse weerstanden
  • Extra voordelige resistance band set van 10 stuks

Specificaties

Type fitness elastiek: Fitness band
Kleur: Geel
Lengte : 1,5 meter
Weerstand: Licht
Trainingsniveau: Beginner