Pilates ring Mambo Max

Normaal € 24,99
Vanaf 2 € 24,79
Vanaf 4 € 24,49

Jouw prijs 24,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Productnr: 04-010101

Deze pilates ring is perfect om jouw yoga of pilates workout nog intensiever en veelzijdiger te maken. Pilates ringen zorgen voor extra weerstand tijdens pilates oefeningen met armen, benen, buikspieren en rugspieren. De pilatesring helpt je om de juiste houding aan te nemen waardoor je de oefeningen nog beter kunt uitvoeren. Kijk ook naar andere pilates materialen en yoga benodigdheden.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Deze pilates ring is ideaal om jouw pilates workout veelzijdiger en intensiever te maken. Doordat je de weerstand van de pilatesring zelf bepaalt, afhankelijk van hoe hard je de pilates ring indrukt, maak je de oefening zo zwaar als je zelf wilt. Spiergroepen die je kunt trainen met deze pilates ring zijn onder andere: armspieren, buikspieren, bilspieren en rugspieren. Naast de spieren die je actief traint met deze zogeheten ‘magic ring’, gebruik je de pilatesring ook als referentiepunt voor lichaamshoudingen en balansoefeningen.

Voordelen pilates ring Mambo Max

  • Voor veelzijdige yoga en pilates oefeningen
  • Pilates ring voor het gericht trainen van spiergroepen
  • Perfect voor yoga, pilates, fitness en een complete workout

Pilatesring

Doe jij vaak yoga of pilates oefeningen voor je armen, benen en rugspieren? Dan is de pilatesring van Mambo Max een prachtig fitnessartikel om de oefeningen nog beter mee uit te voeren. Door de comfortabele zachte grepen heb je de juiste grip en voegt de pilatesring zich geruisloos naar jouw inspanningen. Maak met de Mambo Max pilatesring van elke pilatesles een perfecte en intensieve training! De pilatesring heeft comfortabele met foam omhulde grepen voor nog fijner gebruik. Deze zogenoemde magic ring is door de goede kwaliteit geschikt voor intensief gebruik.

Magic ring

Deze magic ring is gemaakt van flexibel kunststof materiaal en de handgrepen zijn overtrokken met comfortabel foam. De pilatesring heeft twee zacht voorgevormde handvatten waardoor je de magic ring fijn en goed met de handen kunt vast pakken. De magic ring heeft een diameter van 38 cm.

Voor kracht-, evenwichts-, flexibiliteits- en houdingsoefeningen is deze pilates ring van Mambo Max ideaal. De pilatesring zorgt voor extra weerstand tijdens pilates oefeningen en richt zich op specifieke spiergroepen. Met een pilates ring worden voornamelijk de armen en dijen getraind. Daarnaast wordt de ring ook gebruikt voor het gecontroleerd uitvoeren van oefeningen zoals sit-ups. Deze pilates ring is ideaal om te combineren met ander fitness oefenmateriaal.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Voor veelzijdige yoga en pilates oefeningen
  • Pilates ring voor het gericht trainen van spiergroepen
  • Perfect voor yoga, pilates, fitness en een complete workout

Specificaties

Kleur: Grijs
Diameter: 38 cm
Soort training: Balans & stabiliteit, Coördinatie, Flexibiliteit, Kracht