Nekbrace - halsbrace 7,5 cm

Normaal € 22,99
Vanaf 2 € 22,79
Vanaf 4 € 22,49

Jouw prijs 22,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Hoogte
Productnummer: 33573

De nekbrace Cellacare Cervical Classic - kinhoogte 7,5 cm is een nekkraag die goede ondersteuning geeft en uitstekend past. Deze zachte en comfortabele Cellacare Cervical Classic nekbrace kan eenvoudig om de nek gedaan worden. Je kunt kiezen uit 3 verschillende kinhoogtes: 7,5 cm, 9 cm en 11 cm. Geschikt voor een halsomvang van 34 - 42 cm. Bekijk ons uitgebreide assortiment voor andere braces.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Deze zachte en comfortabele Cellacare Cervical Classic halsbrace kan eenvoudig om de nek gedaan worden. Deze professionele nekbrace is zeer geschikt voor het geven van steun en stabilisatie rond de nekwervels bij nekklachten, zoals een nektrauma. De halsbrace vermindert de druk op de nekspieren en bevordert het herstel. Deze nekbrace is verkrijgbaar in drie verschillende kinhoogtes: 7,5 cm, 9 cm en 11 cm. Bekijk de afbeelding hoe je de hoogte meet om de juiste nekbrace te bestellen.

Door zijn immobiliserende en verwarmende effect ondersteunt de nekkraag de medicinale behandeling en fysiotherapie in gevallen van halswervelsyndroom, plexus neuralgia en torticollis. Deze halsbrace met verschillende hoogtes is van de betrouwbare en degelijke Duitse leverancier Lohmann Rauscher.

Cellacare Cervical Classic nekbraces zijn huidvriendelijk en gemakkelijk in het gebruik. De halsbrace beschikt over een stevige stabiele kern van non-woven materiaal (80% polyester, 20% polypropileen, met naadloos geweven tricotstof (100% katoen) met overlangs stiksels en koordjes (100% katoen). Deze nekkraag is geschikt voor mensen met een nekomvang tussen de 34 cm en 42 cm. De nekbrace is verkrijgbaar met een kinhoogte van 7,5 cm, 9 cm en 11 cm.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Halsbrace bij aandoeningen aan de tussenwervelschijf
  • Comfortabel zacht materiaal nekbrace
  • Voor revalidatie na een operatie

Specificaties

Hoogte: 7,5 cm, 9 cm, 11 cm
Kleur: Zwart