Inlegvellen luiers Bambinex - 3 rollen

Normaal € 17,99
Vanaf 2 € 17,79
Vanaf 5 € 17,49

Jouw prijs 17,99

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, vrijdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: BB00086-rollen

Biologisch afbreekbare inlegvellen luiers van het merk Bambinex zijn bedoeld om vocht van baby’s billetje weg te voeren en de ontlasting op te vangen. Zeer geschikt voorin de wasbare luiers babyHet inlegdoekje is ademend, en verlaagt zo het risico op luieruitslag.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, vrijdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Luierinlegdoekjes

De inlegvellen van het merk Bambinex zijn stevige doekjes die niet scheuren en het vocht goed doorlaten. Deze biologische afbreekbare vellen vangen het vocht van de baby billetjes op en voorkomt hierdoor snellere irritatie. Daarnaast vangt een inlegvel de ontslasting op.

Het zijn stevige vellen die je perfect kunt gebruiken bij borstvoeding, wanneer de ontlasting van de baby vloeibaarder is. De luierinlegdoekjes zijn gemaakt van Cellulose en zijn grotendeels biologisch afbreekbaar. Wanneer de inlegvellen nat zijn, kun je ze eenmaal meewassen waardoor je ze nog een keer kan gebruiken.

De absorberende luierinlegdoekjes mogen door het toilet worden gespoeld. Indien je een oude of smalle riolering hebt, raden wij dit af in verband met mogelijke verstoppingen. Je kunt ze dan weggooien in de groenbak.

De afmeting per vel is 29 cm lang en 13 cm breed. De rollen zijn verpakt per drie stuks. Elke rol heeft 100 hygiënische doekjes.

Reviews

Pluspunten

  • Absorberende inlegvellen luiers
  • Biologisch afbreekbare vellen
  • Geschikt voor in de bamboe luiers

Specificaties

Soort: Accessoires