Handtrainer Digi-Flex Licht - Rood

Normaal € 27,99
Vanaf 2 € 27,79
Vanaf 5 € 27,49

Jouw prijs 27,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Sterkte
Productnr: 02-010103 Licht

Met de Digi-Flex handtrainer Licht van Cando ontwikkel je de spiercoördinatie van de hand en onderarm. Deze handtrainer van Cando stimuleert de individuele kracht- en spierversterking van de afzonderlijke vingers. De handtrainer DigiFlex is een ideale grip trainer, handtrainer en vingertrainer voor therapie en bij blessures. De Digi-Flex kopen kan in vijf opeenvolgende weerstanden zodat je de training goed kunt opbouwen en variëren.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

De Digi-Flex handtrainer Licht wordt vaak gebruikt als iemand last heeft van klachten aan de handen en vingers of gewoon de handen wil trainen. Stijve handen of vingers kunnen je dagelijkse leven namelijk behoorlijk beperken. Regelmatig oefenen met de Digi-Flex verbetert de mobiliteit van de handen en vingers, en stimuleert de doorbloeding. De Digi-Flex vingertrainer is ook perfect als grip trainer voor het verstevigen van de handgrip en de knijpkracht van de hand en vingers. Met de DigiFlex kun je direct aan de slag, ook wanneer je beperkt bent in je beweeglijkheid, zonder dat je veel te zwaar traint. De Digi-Flex handtrainer is verkrijgbaar in vijf opeenvolgende sterktes waardoor je de oefeningen kunt afwisselen en bovendien goed kunt opbouwen. Met de DigiFlex van Cando kun je individuele vingers isoleren en gericht trainen.

Voordelen Digi-Flex handtrainer Licht

  • De Digi-Flex is ideaal voor het trainen van vingers en handen
  • Oefenen met de Digi-Flex stimuleert de doorbloeding en beweeglijkheid
  • Veelzijdige Digi-Flex handtrainer voor fysiotherapie en revalidatie

De Digi-Flex handtrainer Licht van Cando zorgt voor de opbouw en training van de spiercoördinatie van hand en onderarm. De DigiFlex stimuleert de individuele kracht- en spierversterking van de afzonderlijke vingers. De Digi-Flex vingertrainer is zeer geschikt voor revalidatie en het soepel maken van de handen en de vingers. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment voor ander oefenmateriaal.

Digi-Flex handtrainer weerstanden

WeerstandKleurWeerstand per vinger
Extra licht Geel 0.7 kg
Licht Rood 1.4 kg
Medium Groen 2,3 kg
Zwaar Blauw 3,2 kg
Extra zwaar Zwart 4,1 kg

De DigiFlex handtrainer stimuleert de doorbloeding van hand en vingers en mobiliseert. Het oefenen met de Cando Digi-Flex ontwikkeld de pezen in de peesscheden van de buigspieren van de onderarm. Klachten die voor training met de Cando Digi-Flex in aanmerking komen zijn: carpaal tunnel syndroom, gewrichtkapsel ontstekingen, artritis, handchirurgie, na fracturen, zenuwaandoeningen en na een hersenbloeding of herseninfarct.

Met de Cando Digi-Flex vingertrainer kun je de spierkracht, coördinatie en mobiliteit van de hand en vingers trainen. Een Cando Digi-Flex beschikt over vier afzonderlijke druktoetsen met weerstandsveren om vier vingers apart te oefenen. Daarnaast beschikt de Cando Digi-Flex over 3 veren om de gezamenlijke handspieren tegelijk te trainen. De kleur van de Cando Digi-Flex trainers bepaalt de weerstand.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Ideaal voor revalidatie en krachttraining
  • Vingertrainer met verschillende weerstanden
  • Vingers trainen met de Digi-Flex

Specificaties

Sterkte: Licht
Kleur: Rood
Weerstand: Licht
Trainingsniveau: Beginner
Soort training: Coördinatie, Flexibiliteit, Snelheid, Uithoudingsvermogen
Spiergroepen: Handen, Pols, Vingers