Haar wasbak opblaasbaar

Normaal € 23,99
Vanaf 2 € 23,49
Vanaf 5 € 22,99

Jouw prijs 23,99

Nu 0% korting!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Vandaag besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: PR45016-R

Deze haar wasbak opblaasbaar is een uitkomst voor iedereen die het soms lastig vindt om in de badkamer haren te wassen. Met de mobiele opblaasbare haarwasbak kun je bijvoorbeeld in bed of aan tafel veilig en comfortabel haren wassen. Professionele kwaliteit luxe haar wasbak opblaasbaar in een extra groot formaat met afmetingen van 71 x 61 x 15 cm. Geeft een comfortabele ondersteuning aan hoofd en nek tijdens het wassen van het haar. Bekijk ook onze andere handige badkamer hulpmiddelen.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Met deze luxe haar wasbak opblaasbaar kun je liggend of achterover zittend haren wassen. Door de ruime afmetingen is deze opblaasbare wasbak handig en praktisch in gebruik. Eindelijk kun je met deze mobiele haarwasbak spettervrij haren wassen in bed of aan tafel. Deze luxe opblaasbare haarwasbak heeft twee opblaasgedeeltes die je eenvoudig met de mond of een pomje (niet inbegrepen) kunt opblazen. Je kunt je hoofd laten rusten in de uitsparing van de haar wasbak opblaasbaar. Dit zorgt voor een goede ondersteuning en comfortabele wasbeurt, en zo voorkom je onnodige nek- en schouderklachten. De haar wasbak opblaasbaar is ook ideaal om in bed te gebruiken. De opblaasbare harenwasbak is gemaakt van duurzaam vinyl zodat je de haren wasbak lang kunt gebruiken. De afmetingen van de haar wasbak opblaasbaar zijn 71 x 61 x 15 cm. Inclusief een lange afvoerslang met een lengte van 119 cm zodat je het water eenvoudig kunt afvoeren.

Voordelen haar wasbak opblaasbaar

  • Handig en praktisch haren wassen met de haar wasbak opblaasbaar
  • Luxe kwaliteit opblaasbare haarwasbak voor thuis met extra grote afmetingen
  • De mobiele haarwasbak is ideaal voor gebruik aan tafel of in bed

Als het niet meer lukt om de haren te wassen onder de douche, in bad of boven de wastafel, dan kun je een mobiele haar wasbak opblaasbaar gebruiken. Met behulp van een opblaasbare harenwasbak kun je jouw haren in een stoel of in bed laten wassen. De haar wasbak opblaasbaar voor thuis brengt je hoofd en schouders in een prettige houding waardoor je comfortabel en ontspannen haren kunt wassen. De dubbele rand van de harenwasbak voorkomt dat er water wordt gespetterd en het bed nat wordt. Eindelijk je hoofd en haren écht wassen en opfrissen, zonder dat je helemaal naar de douche of het bad hoeft. Het is een probleem voor veel mensen die bedlegerig zijn of om een andere reden moeilijk gebruik kunnen maken van een douche of bad: het grondig wassen van haren en hoofd. Iedereen wil zich zo nu en dan even helemaal lekker opfrissen. Deze haar wasbak opblaasbaar is dan de perfecte oplossing.

Waarom kiezen voor een haar wasbak opblaasbaar? Er zijn shampoo caps waarmee je zonder het haar nat te hoeven maken, toch kunt wassen door een reinigende lotion in het haar te wrijven. Dit maakt de haren schoon en frist enigszins op, maar het geeft helaas niet het reinigende en ontspannen gevoel van warm water dat over het hoofd gaat. Met deze haar wasbak heb je dat gevoel wel. De haren wasbak is gemakkelijk op te blazen en wordt op het bed geplaatst. De mobiele haarwashulp kan ook op de tafel als je er met een stoel voor gaat zitten. De haar wasbak opblaasbaar is gemaakt van een duurzaam vinyl voor langdurig gebruik. Je krijgt een lange afvoerslang van 119 cm bij de haren wasbak. De slang wordt bijvoorbeeld in een emmer gelegd om het water na het wassen snel weg te laten lopen. De afmetingen van de haar wasbak opblaasbaar zijn 71 x 61 x 15 cm.

Wie gebruikt de haar wasbak opblaasbaar?

De haar wasbak opblaasbaar wordt veel gebruikt in de thuiszorg omdat er vaak te weinig tijd is om mensen volledig te douchen. Dan is het op deze manier met behulp van de harenwasbak wassen van de haren al een hele vooruitgang ten opzichte van het reinigen van het lichaam met slechts een washand en warm water. Ook voor mantelzorgers is de haar wasbak opblaasbaar voor thuis een mooie oplossing die de verzorgde verfrist, reinigt en ontspant, zonder dat deze in de douche of het bad hoeft. Want dat is vaak voor zowel verzorgde als verzorgende een inspannende taak. De haarwasbak bespaart daarmee tijd en energie.

Hoe gebruik je de haar wasbak opblaasbaar?

Als je de haar wasbak opblaasbaar gaat gebruiken zorg je natuurlijk altijd dat er een emmer met lekker warm water klaarstaat. Pak de haar wasbak voor thuis en blaas de haren wasbak op. Kijk even of de haarwasbak niet lekt en of de afvoerslang goed is aangesloten. Voel met de hand nog even of het water niet te warm is. Vul de haren wasbak met het water. Vervolgens zet je de haarwashulp op de plek waar de verzorgde met het hoofd gaat liggen. Leg nu het hoofd in de harenwasbak, zorg dat de nek mooi in de opening valt zodat de kans minimaal is dat er water langs de nek in het bed of op de tafel kan lekken. De slang voor de afvoer van het water gaat bijvoorbeeld in een andere emmer. Opmerking: zorg ervoor dat de opvangbak lager staat dan de haarwasbak voor thuis zodat het water goed wordt afgevoerd. Er bevindt zich ook een stop in de bodem van de haarwasbak. Maak het haar nat, was het haar met shampoo en spoel na met water. Nadat al het water is afgevoerd, kun je de mobiele haren wasbak onder het hoofd van de gebruiker wegnemen. Spoel de haar wasbak opblaasbaar af met water en droog deze goed af. Laat de haarwasbak een aantal uur na gebruik opgeblazen staan zodat deze droog opgeborgen kan worden. Kijk ook naar andere bad douche hulpmiddelen.

Reviews

Pluspunten

  • Handig en praktisch haren wassen met de haar wasbak opblaasbaar
  • Luxe kwaliteit opblaasbare haarwasbak voor thuis met extra grote afmetingen
  • De mobiele haarwasbak is ideaal voor gebruik aan tafel of in bed

Specificaties

Kleur: Wit