Fitness banden set Body-Band 5 stuks

Normaal € 32,95
Vanaf 5 € 31,95
Vanaf 10 € 30,95

Jouw prijs 32,95

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: Body-Band 2,5m 5 st

De fitness banden set van Body-Band bestaat uit vijf weerstandsbanden van 2,5 meter lang. Deze fitnessbanden set bestaat uit de weerstanden: Licht, Medium, Zwaar, Extra zwaar en Zeer zwaar. Kijk in ons uitgebreide assortiment fitness banden voor verschillende andere elastieken.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Met deze fitness banden kun je zeer gericht de kracht en beweeglijkheid van bepaalde spieren of spiergroepen trainen. Training met fitness banden geeft zowel verbetering van kracht en beweeglijkheid als een verbeterde samenwerking en coördinatie van de spiergroepen. Bovendien kun je fitness banden goed combineren met ander oefenmateriaal zoals dumbells en kettlebells maar mogen ze natuurlijk ook niet ontbreken bij yoga- en pilates oefeningen.

Voordelen fitness banden set Body-Band

  • Voor fitness, fysiotherapie en een complete workout
  • Gericht kracht en beweeglijkheid trainen met fitness band
  • Fitness banden gemaakt van 100% natuurlijk latex rubber

Fitness banden set: weerstanden

Deze complete fitness banden set bestaat uit de volgende de weerstanden: Licht (Geel), Medium (Rood), Zwaar (Groen), Extra zwaar (Blauw) en Zeer zwaar (Zwart). De weerstand van de fitness band wordt groter als er steeds meer spanning op de elastische band komt te staan. Dit wordt ook wel progressieve weerstand genoemd.

Fitness bandWeerstandLengte x breedteDikte
Geel Licht 2,5 m x 15 cm 0,35 mm
Rood Medium 2,5 m x 15 cm 0,45 mm
Groen Zwaar 2,5 m x 15 cm 0,55 mm
Blauw Extra zwaar 2,5 m x 15 cm 0,65 mm
Zwart Zeer zwaar 2,5 m x 15 cm 0,75 mm

Body-Band wordt veel gebruikt door therapeuten, personal trainers en andere professionals. Body-Band fitness banden zijn uitstekend om te combineren met andere oefenmaterialen voor een uitgebreide en gevarieerde training. Met deze elastische fitness banden van Body-Band kun je zeer gericht kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen trainen. Body-Band is vergelijkbaar met andere merken fitness band zoals Thera-Band, Fitband, Dynaband en Flexaband.

Bodyband fitness band is een uitstekende kwaliteit fitness elastiek en is met een lengte van 2,5 meter en met een breedte van 15 cm. Body-Band is verkrijgbaar in de sterktes en kleuren Licht (Geel), Medium (Rood), Zwaar (Groen), Extra zwaar (Blauw) en Zeer zwaar (Zwart). Je kunt deze fitness band ook kopen op extra grote en voordelige rollen van 25 meter of een rol van 5,5 meter die je zelf op de gewenste lengte kunt knippen.

Tips gebruik Body-Band fitness band

Deze latex fitness band is standaard licht gepoederd. Om de levensduur van de Body-Band te verlengen raden wij je aan om de fitness band regelmatig te poederen met talkpoeder. Dit voorkomt plakken en verkleint de kans op scheuren. Voorkom mechanische inwerkingen die de fitness band kunnen beschadigen. Denk hierbij aan oneffenheden op de grond, scherpe vingernagels of ringen aan de hand. Gebruik niet "te korte" fitness banden. Door overrekking kan de Body-Band scheuren. Berg de fitness banden op buiten het bereik van een directe hittebron (verwarming) en zonlicht. De fitness band is afwasbaar met water en een milde zeep. Na het drogen de weerstandsband weer licht poederen met talkpoeder.

Reviews

Pluspunten

  • Voor fitness, fysiotherapie en een complete workout
  • Gericht kracht en beweeglijkheid trainen met fitness band
  • Fitness banden gemaakt van 100% natuurlijk latex rubber

Related products

Fitness band 2,5 m Licht Body-Band

5,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Fitness band 2,5 m Medium Body-Band

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Fitness band 25 m Medium Body-Band

39,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Miniband Medium

3,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Type fitness elastiek: Fitness band
Kleur: Blauw, Geel, Groen, Rood, Zwart
Lengte : 2,5 meter