Anatomie poster Triggerpoints Groot 70 x 100 cm

Normaal € 22,99
Vanaf 2 € 22,79
Vanaf 5 € 22,49

Jouw prijs 22,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnummer: AL160

Triggerpoints poster in een exta groot formaat met afmetingen van maar liefst 70 x 100 cm. Deze gedetailleerde anatomie triggerpoint poster is voorzien van benamingen in het Engels, Duits en Latijn. Professionele kwaliteit anatomie poster inclusief een ophangsysteem bestaande uit metalen strips boven en onder, en een ophangkoordje. De triggerpoints poster is ideaal voor professionals om uitleg te geven aan cliënten en voor opleidingen en studenten.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Triggerpoints poster

De triggerpoints poster Groot heeft extra grote afmetingen van maar liefst 70 x 100 cm waardoor deze anatomie poster een aanwinst is voor elke behandelruimte of kamer. Geschikt voor professionals, studenten en opleidingen. Op de duidelijke triggerpoints poster zijn veel details weergegeven. De anatomie poster geeft een compleet overzicht van de triggerpoints van het menselijk lichaam. Daarnaast heeft de triggerpoints poster een separate weergave van de triggerpoints van het hoofd, de handen en voeten. De triggerpoints poster is gedrukt op hoogwaardig kunststof folie. Medische poster met benamingen in het Engels, Duits en Latijn.

Voordelen triggerpoints poster Groot

  • Triggerpoints poster in een extra groot formaat met afmetingen van 70 x 100 cm
  • Anatomie poster voorzien van benamingen in het Engels, Duits en Latijn
  • Professionele kwaliteit poster triggerpoints van hoogwaardig kunststof folie

Triggerpoint poster

De triggerpoint poster is een extra groot formaat medische poster met afmetingen van 70 x 100 cm. De benamingen op de triggerpoint poster, ook wel nomenclatuur genoemd, zijn in het Engels, Duits en Latijn. De triggerpoint poster is zeer gedetailleerd en inclusief een aparte weergave van het hoofd, de handen en de voeten. Dit is een professionele kwaliteit triggerpoint poster. De anatomie poster triggerpoints is gedrukt op hoogwaardig kunststof folie. Daarnaast is de anatomische poster voorzien van een handig ophangsysteem bestaande uit degelijke metalen strips aan de bovenkant en onderkant. Aan de strip aan de bovenkant is ook een ophangkoordje bevestigd. Met behulp van deze strips en het koordje kun je deze triggerpoint poster eenvoudig en recht ophangen als decoratieve medische poster in wachtkamers en spreekkamers als onderdeel van de praktijkinrichting. De triggerpoint poster is een professionele kwaliteit kunststof folie gemaakt van hoogwaardig 200 g/m2 papier dat is voorzien van een gelamineerde beschermlaag.

Poster triggerpoints

De poster triggerpoints wordt verstuurd in een degelijke kartonnen koker met doppen. Deze koker kun je uiteraard ook gebruiken om de triggerpoints poster te bewaren of ergens mee naar toe te nemen. Deze anatomie poster triggerpoints is van de degelijke Duitse leverancier Erler-Zimmer. Naast anatomie posters bieden wij ook gedetailleerde anatomische modellen van deze leverancier aan.

Wat zijn triggerpoints?

Triggerpoints worden ook wel spierknopen genoemd. Triggerpoints zijn eigenlijk zeer lokale verkrampingen in spieren. Door een gebrek aan doorbloeding en zuurstof kan een overgevoelige plek, een triggerpoint ontstaan. Van buitenaf zijn deze triggerpoints voelbaar als pijnlijke harde bobbeltjes of strengetjes. Als je een flinke druk op een triggerpoint geeft, is dit pijnlijk en kan dit een uitstralende pijn opwekken in een ander deel van het lichaam, de zogenaamde referred pain. Triggerpoints ontstaan altijd op vaste plaatsen in het lichaam en ze kunnen in alle spieren voorkomen. Met behulp van de triggerpoints poster is het makkelijker om triggerpoints en de referred pain aan te wijzen.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Triggerpoints poster in een extra groot formaat met afmetingen van 70 x 100 cm
  • Anatomie poster voorzien van benamingen in het Engels, Duits en Latijn
  • Professionele kwaliteit poster triggerpoints van hoogwaardig kunststof folie