Anatomie poster Spieren Groot 70 x 100 cm

Normaal € 22,99
Vanaf 2 € 22,79
Vanaf 5 € 22,49

Jouw prijs 22,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: AL100

Anatomie spieren poster Groot is een extra grote gelamineerde poster. De poster heeft een handig ophangsysteem en is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in de menselijke spieren. De extra grote poster wordt door fysiotherapeuten en medici gebruikt bij voorlichting en toelichting. Bekijk ons volledige assortiment anatomie poster.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Poster spieren menselijk lichaam

De poster spieren menselijk lichaam Groot heeft extra grote afmetingen van maar liefst 70 x 100 cm waardoor deze anatomie poster een aanwinst is voor elke behandelruimte of kamer. Geschikt voor professionals, studenten en opleidingen. Op de duidelijke spieren poster zijn veel details weergegeven. De anatomie poster geeft een compleet overzicht van de spieren van het menselijk lichaam. Daarnaast heeft de anatomie poster een separate weergave van de spieren van de handen en voeten. De anatomie poster spieren is gedrukt op hoogwaardig kunststof folie. Medische poster met benamingen in het Engels, Duits en Latijn.

Voordelen poster spieren menselijk lichaam Groot

  • Spieren poster in een extra groot formaat met afmetingen van 70 x 100 cm
  • Poster spieren menselijk lichaam met benamingen in het Engels, Duits en Latijn
  • Professionele kwaliteit poster spieren van hoogwaardig kunststof folie

Anatomie poster spieren

De anatomie poster spieren is een extra groot formaat medische poster met afmetingen van 70 x 100 cm. De benamingen op de spieren poster, ook wel nomenclatuur genoemd, zijn in het Engels, Duits en Latijn. De poster spieren menselijk lichaam is zeer gedetailleerd en inclusief een aparte weergave van de handen en de voeten. Dit is een professionele kwaliteit spieren poster. De anatomie poster spieren is gedrukt op hoogwaardig kunststof folie. Daarnaast is de anatomische poster voorzien van een handig ophangsysteem bestaande uit degelijke metalen strips aan de bovenkant en onderkant. Aan de strip aan de bovenkant is ook een ophangkoordje bevestigd. Met behulp van deze strips en het koordje kun je deze spieren poster eenvoudig en recht ophangen als decoratieve medische poster in wachtkamers en spreekkamers als onderdeel van de praktijkinrichting. De anatomie poster spieren is een professionele kwaliteit kunststof folie gemaakt van hoogwaardig 200 g/m2 papier dat is voorzien van een gelamineerde beschermlaag.

Poster spieren

De poster spieren wordt verstuurd in een degelijke kartonnen koker met doppen. Deze koker kun je uiteraard ook gebruiken om de spieren poster te bewaren of ergens mee naar toe te nemen. Deze anatomie poster spieren menselijk lichaam is van de degelijke Duitse leverancier Erler-Zimmer. Naast anatomie posters bieden wij ook gedetailleerde anatomische modellen van deze leverancier aan.

Anatomie spieren menselijk lichaam

Het menselijk lichaam bestaat uit meer dan 600 spieren. Een spier is eigenlijk weefsel dat bestaat uit cellen die kunnen samentrekken en ontspannen, waardoor beweging mogelijk is. Een duidelijke en goede poster met daarop de anatomie van de spieren van het menselijk lichaam is dus erg nuttig om veel over de anatomie van de verschillende spieren en spiergroepen te leren. Er zijn drie verschillende soorten spierweefsel, namelijk dwarsgestreept spierweefsel, glad spierweefsel en hartspierweefsel.

Reviews

Pluspunten

  • Spieren poster in een extra groot formaat met afmetingen van 70 x 100 cm
  • Poster spieren menselijk lichaam met benamingen in het Engels, Duits en Latijn
  • Professionele kwaliteit poster spieren van hoogwaardig kunststof folie