• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie info@medipreventie.nl +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0
Anatomie poster
Selectie verfijnen
Prijs
€ 0 € 649 € 0 tot € 649

Anatomie poster

Onze anatomie posters zijn geschikt voor educatieve doeleinden, fysiotherapie praktijken en fysiotherapie en geneeskunde opleidingen. Een anatomische wandafbeelding wordt ook veel gebruikt door masseurs en artsen. Onze wandposters met uitgebreide benamingen zijn ideaal voor studenten van medische opleidingen. Een educatieve afbeelding menselijk lichaam wordt ook zeer veel gebruikt door fysiotherapeuten, artsen en masseurs in de praktijk ruimte. Ook kunnen de anatomische wandposters helpen bij het uitleggen van bepaalde behandelingen aan de patiënt. Het gebruik van een afbeelding menselijk lichaam of een andere anatomisch wandposter van Erler Zimmer is in combinatie met een anatomisch model een toegevoegde waarde in je praktijkruimte. Bekijk ons ruime assortiment ook voor meer artikelen op het gebied van praktijkinrichting, fysio hulpmiddelen en hand dynamometers.

9 product(en)

Sorteer op:
aanbieding 13
Anatomie spieren poster grootAnatomie spieren poster groot

Normale prijs: € 14,90

Aanbiedingsprijs: € 12,90

aanbieding 13
Anatomie skelet poster grootAnatomie skelet poster groot

Normale prijs: € 14,90

Aanbiedingsprijs: € 12,90

aanbieding 15
Triggerpoint poster grootTriggerpoint poster groot

Normale prijs: € 19,90

Aanbiedingsprijs: € 16,89

Levertijd langer dan 1 week
Anatomie huid poster GrootAnatomie huid poster Groot
€ 14,90
Levertijd langer dan 1 week
Anatomie knie en heup poster grootAnatomie knie en heup poster groot
€ 14,90
Levertijd langer dan 1 week
aanbieding 12
Skelet been met spiermarkeringen anatomie modelSkelet been met spiermarkeringen anatomie model

Normale prijs: € 112,90

Aanbiedingsprijs: € 99,90

aanbieding 3
Anatomie bekken Vrouw 12-deligAnatomie bekken Vrouw 12-delig

Normale prijs: € 144,90

Aanbiedingsprijs: € 139,99

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

Bekken model bekkenbodemspierenBekken model bekkenbodemspieren
€ 649,00
Levertijd langer dan 1 week

9 product(en)

Sorteer op:

Poster menselijk lichaam

De anatomie menselijk lichaam groot is gelamineerd en is daardoor goed beschermd. Hierdoor is de anatomie poster watervast en makkelijk schoon te maken. Bovendien komt de anatomie poster menselijk lichaam met een metalen boven- en onderlijst en een ophangkoord. De wandposters bevatten Engelse en Latijnse benamingen voor de verschillende spieren of botten. Al deze posters zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een hoge resolutie. We bieden verschillende posters menselijk lichaam aan: van al de spieren in het lichaam, de botten, de vele triggerpionts, een anatomie poster van de huid in detail en een van de knie en heup.

Deze verschillende posters van het menselijke skelet maken je praktijk professioneler. We leveren onze wandposters uit voorraad, dus je hebt ze snel op het door jou gewenste adres. Bij ons vind je een groot assortiment posters. Onze posters zijn ook heel makkelijk als naslagwerk en studiemateriaal. Veel studenten biologie, sportmassage, artsen in opleiding en fysiotherapie studenten gebruiken deze posters. Via een anatomie poster kun je de patiënten beter inzicht geven in hun lichamelijke klachten of in een te behandelen gebied. Wij bieden alleen maar de grote posters aan, met een duidelijke en gedetailleerde weergave.

Skelet poster

De skelet poster die we aanbieden heeft heldere kleuren en accurate anatomische tekeningen. Ze geven gedetailleerd het skelet weer in al haar verscheidenheid. Onze Chart The Trigger Points is van degelijke Duitse kwaliteit en wordt geleverd in een beschermende koker met deksel. Ook leveren wij gedetailleerde anatomische modellen van bijvoorbeeld het heupgewricht, been, voet of onderarm. Een anatomisch model geeft je patiënt specifieke informatie over een deel van het menselijk lijf. Bovendien verhoogd een skelet model de professionele uitstraling van je behandelpraktijk.

De skelet poster groot van Erler Zimmer wordt veel gebruikt voor educatieve en voorlichtingsdoeleinden over het menselijk skelet. De voorlichtingsposter van Erler Zimmer is voorzien van gedetailleerde en hoge resolutie afbeeldingen van de schedel, wervelkolom, ribben, borstbeen, sleutelbeenderen en schouderbladen. Fysiotherapeuten, ergotherapeuten en medici gebruiken deze Engelse en Latijnse anatomie poster in combinatie met een anatomisch model. Deze wandplaat is uitermate geschikt voor iedereen die een volledig inzicht wil in de anatomie van het menselijke skelet. Professionele uitstraling wandposter en extra groot formaat van 70 x 100 cm. Bekijk ons volledige assortiment met verschillende artikelen voor de praktijkinrichting.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+