• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17468
0 Winkelwagen
0
Anatomie poster
Selectie verfijnen
Prijs
€ 0 € 20 € 0 tot € 20

Anatomie poster

Onze anatomie posters zijn geschikt voor educatieve doeleinden, fysiotherapie praktijken en fysiotherapie en geneeskunde opleidingen. Een anatomische wandafbeelding wordt ook veel gebruikt door masseurs en artsen. Onze wandposters met uitgebreide benamingen zijn ideaal voor studenten van medische opleidingen. Een educatieve afbeelding menselijk lichaam wordt ook zeer veel gebruikt door fysiotherapeuten, artsen en masseurs in de praktijk ruimte. Ook kunnen de anatomische wandposters helpen bij het uitleggen van bepaalde behandelingen aan de cliënt. Kijk in ons uitgebreide assortiment voor meer artikelen op het gebied van praktijkinrichting zoals een goniometer, reflexhamer of een hand held dynamometer.

3 product(en)

Sorteer op:

3 product(en)

Sorteer op:

anatomie poster.jpg

Anatomie poster spieren

Een poster anatomie is een gedetailleerde, getekende weergave van het menselijk lichaam of een onderdeel van het menselijk lichaam. Met een poster anatomie is het een simpele en overzichtelijke manier om een groot publiek te leren hoe het menselijk lichaam in elkaar steekt. Een poster menselijk lichaam wordt vaak in een klaslokaal opgehangen, zodat studenten de lichaamsdelen, organen en spierstructuren gemakkelijker kunnen herkennen.

De anatomie poster spieren groot is gelamineerd en is daardoor goed beschermd. Hierdoor is de anatomie poster watervast en makkelijk schoon te maken. Bovendien komt de anatomie poster spieren met een metalen boven- en onderlijst en een ophangkoord. De poster anatomie bevatten Engelse en Latijnse benamingen voor de verschillende spieren of botten. Al deze soorten poster anatomie zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit en hebben een hoge resolutie.

Door een spieren poster of poster menselijk lichaam op te hangen in je praktijk, maakt en oogt je praktijk professioneler. We leveren elke poster anatomie uit voorraad, dus je hebt ze snel op het door jou gewenste adres. Bij ons vind je een groot assortiment anatomie poster spieren. Onze poster anatomie zijn ook heel makkelijk als naslagwerk en studiemateriaal. Veel studenten van de opleiding biologie, sportmassage, artsen in opleiding en fysiotherapie studenten gebruiken een of meerdere poster anatomie. Via een anatomie poster kun je de patiënten beter inzicht geven in hun lichamelijke klachten of in een te behandelen gebied. Wij bieden alleen maar de grote anatomie poster spieren aan, met een duidelijke en gedetailleerde weergave.

Een anatomie poster, ook wel medische poster genoemd, laat naast de menselijk botstructuur en spieren, ook de organen schematisch zien. Een poster anatomie wordt vaak gebruikt door huisartsen, fysiotherapeuten, chirurgen en andere medische professionals.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+