Elastische zwachtel Fortelast Plus 10 cm

Normaal € 8,49
Vanaf 6 € 8,29
Vanaf 12 € 7,99

Jouw prijs 8,49

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, woensdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 16760

Elastische zwachtel Fortelast Plus 10 cm x 4,5 meter is een lengte-elastische zwachtel met belangrijke voordelen en veel verschillende toepassingen. Fortelast is een korte rek, lengte elastische huidklevende tape. In ons ruime en gevarieerde assortiment vindt u ook verschillende andere zwachtels.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, woensdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Elastische zwachtel Fortelast is een korte rek, lengte elastische huidklevende tape. Deze bijzonder huidvriendelijke, hypo-allergene zwachtel is circa 70% rekbaar, bestaat uit 85% katoen en 15% viscose. Uitstekende rekbaarheid en krachtig hechtend dankzij de poreuze, synthetische, rubberen kleeflaag.

Het zelfklevende verband is goed doorlaatbaar voor röntgenstraling, lucht en waterdamp. Fortelast laat lucht en vocht door, is dus vochtdoorlatend en ademend en is gemaakt van een huidvriendelijke stof. Fortelast is een ideaal kleefzwachtel voor fysiotherapie, sportgeneeskunde en sportverzorging. Fortelast is een kwalitatief hoogwaardig elastische zwachtel van de bekende Duitse leverancier Lohmann & Rauscher.

Fortelast is als elastische zwachtel geschikt voor het aanleggen van drukverbanden en steunverbanden in de traumatologie. Daarnaast is Fortelast geschikt om te gebruiken voor orthopedische correcties zoals bij een verkeerde voetstand. Fortelast wordt eveneens toegepast voor compressietherapie. Gevoelige huidoppervlakken zoals de wreef en eventuele huidletsels moeten eerst goed worden gepolsterd alvorens Fortelast toe te passen. Daarnaast vindt u bij ons ook verschillende andere producten op het gebied van sportverzorging.

Reviews

Pluspunten

  • Ideaal voor fysiotherapie
  • Extra kleefkracht
  • Elastisch materiaal
  • Huidvriendelijk

Related products

Elastische zwachtel Fortelast Plus 7,5 cm
Elastische zwachtel Fortelast Plus 7,5 cm

7,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Rekbaarheid: Elastisch
Zelfklevend: Niet zelfklevend
Kleur: Wit
Lengte : 4,5 meter
Breedte: 10 cm
Aantal rollen: 1 rol
Soort tape: Sporttape