Pion Cawila Medium Geel

Normaal € 1,99
Vanaf 10 € 1,89
Vanaf 20 € 1,79

Jouw prijs 1,99

Nu 0% korting!

Levertijd langer dan 1 week

Levertijd langer dan 1 week

Kleur
Productnummer: 1000702394 (Geel)

Deze pion Medium van Cawila in de kleur Geel is geschikt voor diverse trainingen en sporten. De Cawila pionnen kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Met een hoogte van 23 cm worden deze trainingspionnen gebruikt om een parcours uit te zetten of voor het afbakenen van een bepaald gebied. Bekijk ons uitgebreide assortiment pionnen voetbal, natuurlijk zijn deze trainingspionnen ook geschikt voor andere sporten.

Lees meer Shape

Niet op voorraad

Levertijd langer dan 1 week

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Deze Medium Cawila pionnen worden veel toegepast bij verschillende sporten zoals voetbal, hockey, atletiek, tennis, honkbal, handbal en gymnastiek. Vaak wordt er gebruik gemaakt van meerdere trainingspionnen om zo een parcours of veld af te zetten. De variatie in de training wordt hierdoor nog groter.

Deze flexibele en toch stevige Cawila pionnen zijn stapelbaar en leverbaar in 4 verschillende kleuren: Rood, Geel, Blauw en Groen. Deze Medium trainingspionnen hebben een hoogte van 23 cm en zijn ook verkrijgbaar als pionnen Groot met een hoogte van 40 cm. De markeringspionnen hebben een uitstekende kwaliteit en zijn gemaakt van duurzaam kunststof.

Kijk ook in ons uitgebreide assortiment voor ander trainingsmateriaal.

Kleur: Blauw, Geel, Groen, Rood

Pluspunten

  • Pion voor zowel binnen als buiten gebruik
  • Voor diverse sporten en oefeningen
  • Uitermate geschikt voor oefentherapie