Multifunctionele pion 1 stuk Blauw Cawila

Normaal € 5,49
Vanaf 10 € 5,29
Vanaf 20 € 4,99

Jouw prijs 5,49

Nu 0% korting!

Levertijd langer dan 1 week

Levertijd langer dan 1 week

Kleur:
Productnummer: 1000615177 / 500034

De Cawila multifunctionele pionnen zijn ideaal voor trainingen om verschillende oefeningen uit te zetten. Deze Cawila pionnen kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Met een hoogte van 40 cm worden deze grote trainingspionnen gebruikt om een parcours uit te zetten of voor het afbakenen van een bepaald gebied. Bekijk ons uitgebreide assortiment pionnen voetbal, natuurlijk zijn deze trainingspionnen ook geschikt voor andere sporten.

Lees meer Shape

Niet op voorraad

Levertijd langer dan 1 week

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

De Cawila multifunctionele pion is voorzien van 12 gaten aan de zijkant en 1 gat aan de bovenkant en zodoende veelzijdig. De kegels kunnen bijvoorbeeld worden ingezet als slalom parcours voor dribbelen en loopoefeningen. Door het aanbrengen van stangen tussen de pionnen maak je obstakels op verschillende hoogtes om overheen te springen.

Door de gaten is deze pion Groot multifunctioneel in te zetten. Hoogte: 40 cm en leverbaar in de kleuren Rood, Blauw, Geel en Groen. De multifunctionele pion heeft 13 gaten met een doorsnede van 25 mm. Deze multifunctionele pion wordt hier per stuk verkocht. Ook verkrijgbaar per set van 10 stuks. Dit trainingsmateriaal wordt veel gebruikt bij een voetbal training.

De Cawila multifunctionele pionnen zijn sterke pionnen gemaakt van PE-materiaal en voor meerdere doeleinden te gebruiken. Zo zijn de Cawila trainingsstangen te bevestigen in deze multifunctionele pionnen, hierdoor zijn de pionnen veelzijdig en ideale soort sportartikelen.

Soort trainingsmateriaal: Pion
Kleur: Blauw, Geel, Groen, Rood

Pluspunten

  • Multifunctionele pion voor binnen en buiten
  • Gemaakt van stevig, robuust materiaal