Draaikussen auto Defa 40 cm

Normaal € 75,99
Vanaf 2 € 74,99
Vanaf 4 € 73,99

Jouw prijs 75,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnummer: 651093026

Dit draaikussen autostoel van Defa is ideaal voor iedereen die makkelijk in- en uit de auto wil stappen. Een draaikussen voor een autostoel maakt het mogelijk om een soepele draaibeweging te maken met een minimale beweging en belasting van je rug, bekken, heupen en knieën. Dit orthopedische draaikussen is niet alleen een handig autostoel kussen maar is ook perfect om op een bureaustoel, eetkamerstoel, in een rolstoel of in bed te gebruiken.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Draaikussen voor autostoel

Gebruik dit draaikussen voor een autostoel of een ander Defa kussen om comfortabel en ergonomisch te zitten tijdens het auto rijden. Door een draaikussen op de zitting van je autostoel te plaatsen maak je het makkelijker om in- en uit de auto te stappen. Gebruik dit praktische draaikussen voor op de autostoel als instaphulp en uitstaphulp. Ga eerst op het Defa draaikussen zitten en maak vervolgens een draaiende beweging met je benen met een beperkte belasting voor je rug, bekken, heupen en knieën. Ook heb je door gebruik van dit draaikussen minder ondersteuning van je armen nodig. Dit draaikussen is ook ideaal om te gebruiken op een bureaustoel, eetkamerstoel, in een rolstoel of in bed. Dit luxe draaikussen met een hoogte van 5 cm is gewatteerd waardoor je extra comfortabel zit.

Voordelen draaikussen autostoel Defa 40 cm

  • Makkelijk in- en uit de auto stappen met dit draaikussen
  • Orthopedisch draaikussen voor een makkelijke draaibeweging
  • Ook prima voor gebruik op een stoel, in een rolstoel of in bed

Draaikussen autostoel

Dit draaikussen autostoel wordt veel gebruikt door mensen die moeite hebben om een draaibeweging te maken. Een draaikussen autostoel maakt het gemakkelijker om in- en uit een auto te stappen. Een draaikussen maakt draaibewegingen weer mogelijk, zonder dat je daarbij je rug, knieën en heupen te zwaar belast. Draaikussens zijn niet alleen geschikt voor in de auto maar kunnen ook op een stoel, in een rolstoel of in bed gebruikt worden. Ergotherapeuten en fysiotherapeuten adviseren dit draaikussen omdat het zitkussen zorgt voor een beperkte belasting van de rug, bekken, schouders en nek. Dit Defa draaikussen voor een autostoel is geschikt voor een gebruikersgewicht van maximaal 100 kg.

Draaikussen voor in de auto

Dit draaikussen voor in de auto is ontwikkeld om mensen met rugklachten, gewrichtsproblemen en bekkeninstabiliteit de mogelijkheid te bieden een volledige draaibeweging te maken zonder dat ze daarvoor hun lichaam overbelasten. Dit luxe draaikussen voor in de auto is gewatteerd waardoor je extra comfortabel op zit. Doordat het draaikussen ongeveer 5 cm hoog is, zit je ook iets hoger en dit is juist praktisch in verschillende situaties. Met dit orthopedische draaikussen kun je een volledige draaibeweging van 360 graden maken en dus helemaal rond draaien. De onderkant van dit draaikussen voor in de auto is voorzien van anti-slip materiaal. Dit voorkomt dat het draaikussen wegglijdt. Dit draaibare zitkussen van Defa kan in principe op elke stoel, bank of in bed gebruikt worden en is geschikt voor op kantoor, thuis of in de auto.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Makkelijk in- en uit de auto stappen met dit draaikussen
  • Orthopedisch draaikussen voor een makkelijke draaibeweging
  • Ook prima voor gebruik op een stoel, in een rolstoel of in bed

Specificaties

Gebruik: Autostoel, Bureaustoel, Eetkamerstoel, In bed, Rolstoel
Ondersteuning: Rug, Zitvlak
Toepassing: In de auto, Op kantoor, Thuis
Kleur: Zwart