Sporttape Porotape 5 cm

Normaal € 6,99
Vanaf 6 € 6,79
Vanaf 12 € 6,49

Jouw prijs 6,99

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Voor 16 uur besteld, zaterdag in huis
Gratis achteraf betalen (Klarna)
Productnr: 30083

Deze Porotape van 5 cm bij maar liefst 10 meter heeft veel verschillende toepassingen. In ons uitgebreide assortiment vind je altijd de juiste sporttape. Porotape van Lohmann & Rauscher is een gebruiksvriendelijke sporttape die zeer geschikt is voor fysiotherapie en sportverzorging.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, zaterdag in huis

Gratis verzending vanaf €49
Gratis achteraf betalen (Klarna)

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Porotape is een kwalitatief hoogwaardige sporttape van het bekende en degelijke Duitse Lohmann & Rauscher. Deze tape is een vergelijkbaar en betaalbaar alternatief voor de Leukotape sports tape en Leukotape Classic. Het kan direct op de huid aangebracht worden of in combinatie met Haftelast, pleisterverband of een fixatiewindsel.

De porotape kan zowel in de lenge- en de breedterichting worden afgescheurd. Het is ook gemakkelijk om met deze tape smalle strookjes te scheuren voor bijvoorbeeld de vingergewrichten. Deze porotape komt gemakkelijk van de rol, de gekartelde rand vereenvoudigt het afscheuren en voorkomt rafelen.

Deze Porotape van 5 cm bij maar liefst 10 meter kan zowel in de lenge- en de breedterichting worden afgescheurd. Het is ook gemakkelijk om met deze tape smalle strookjes te scheuren voor bijvoorbeeld de vingergewrichten. Deze porotape komt gemakkelijk van de rol, de gekartelde rand vereenvoudigt het afscheuren en voorkomt rafelen.

Sports tape wordt ook profylactisch (preventief) toegepast ter voorkoming van overbelasting. Deze sporttape is ondersteunend, ontlastend en preventief. Porotape is gemaakt van 100% viscose, heeft een zinkoxide-rubberen kleeflaag en bevat geen Colophonium.

Deze porotape sporttape van Lohmann & Rauscher heeft belangrijke voordelen en veel verschillende toepassingen. Deze sporttape is niet-elastisch, brengt stabiliteit aan en is zeer trekvast. Porotape is een niet-elastische sporttape voor fysiotherapie en sportverzorging.

Voor partiële fixatie is deze sporttape zeer geschikt. Het gaat hierbij dan vooral over de steun- en ontlastingsfunctie van de spieren, gewrichten, ligamenten en pezen. Deze porotape dient bovendien als preventief verband. Het preventief tapen vermijd blessures en overbelasting.

Voordelen Porotape Sporttape

  • Preventief tapen
  • Niet-elastische sports tape
  • ✓ Gemakkelijk in gebruik

Reviews

Pluspunten

  • Uitstekende kwaliteit sports tape
  • Niet-elastische porotape
  • Makkelijk af te scheuren

Related products

Sporttape Wit Moves
Sporttape Wit Moves

3,49

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Chemodol massage olie 500 ml
Chemodol 500 ml massage olie

11,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Kinesiologie tape Blauw
Kinesiologie tape Blauw

5,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Kinesiotape Nasara Beige
Kinesiotape Nasara Beige

6,99

Voor 16 uur besteld, morgen in huis

Specificaties

Rekbaarheid: Niet elastisch
Zelfklevend: Wel zelfklevend
Kleur: Wit
Lengte : 10 meter
Breedte: 5 cm
Aantal rollen: 1 rol
Soort tape: Sporttape