• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie info@medipreventie.nl +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0

Stages en vacatures

MediPreventie is doorlopend op zoek is naar goede stagiaires. Wij vinden het een mooi streven om studenten een kans te bieden en stagiaires verder te laten ontwikkelen. Daarnaast verwachten wij wel een gemotiveerde stagiaire die initiatief neemt en iets aan ons kan toevoegen. MediPreventie gelooft in kansen en zo zijn wij ook groot geworden. Dus zie jij een kans binnen MediPreventie of heb jij een specifiek talent dat je tot uitvoering kan brengen binnen onze organisatie? Solliciteer dan direct naar: marwin.roije at medipreventiecentrum.nl

Als één van de onderstaande stagevacatures jou aanspreekt, solliciteer dan direct! Wil je een andere stage lopen, maar staat de stage er niet tussen? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Online Marketing stage

Wil je kennis maken met online marketing bij een succesvol en dynamisch bedrijf dat actief is op het gebied van Online Marketing?

Lees meer > 

Stage Grafische Vormgeving

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Ben je geïnteresseerd in sport en gezondheid? Shop je wel eens online?

Lees meer > 

Stage Media en Video

Vind je het leuk om creatief met video en media bezig te zijn? Shop je wel eens online? Ben je geïnteresseerd in sport en gezondheid?

Lees meer >

 

 

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+