Trapbeugel Rechts

Normaal € 23,89
Vanaf 2 € 23,49
Vanaf 4 € 22,99

Jouw prijs 23,89

Nu 0% korting!

Levertijd langer dan 1 week

Levertijd langer dan 1 week

Productnummer: PR60261

Deze trapbeugel Rechts geeft extra ondersteuning bij het op- en afgaan van de trap. Met behulp van de trapspilbeugel kun je met minder inspanning de trap gebruiken. Deze gedraaide wandbeugel is speciaal ontworpen om eenvoudig te monteren op de trapspil aan de binnenzijde, de staander van de trap. Kijk goed of je de trapspilbeugel Rechts of Links nodig hebt. Ideale trapbeugel ouderen en ook voor anderen om langer zelfstandig, veilig en comfortabel de trap te gebruiken. Kijk ook naar een andere wandbeugel.

Lees meer Shape

Niet op voorraad

Levertijd langer dan 1 week

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Trapspilbeugel

De trapspilbeugel Rechts is een betaalbare wandbeugel die ideaal is voor montage bij de trap, portiek of deur. De bevestigingspunten van deze gedraaide trapspilbeugel zijn ontworpen om de trapbeugel eenvoudig te kunnen monteren op de trapspil aan de binnenzijde, de staander van de trap. Hierdoor geeft de trapspilbeugel Rechts net die steun waar dat nodig is om veilig de trap op- en af te kunnen lopen. Lees alle tekst over de trapspilbeugel Rechts goed door en kijk ook goed naar de afbeeldingen zodat je de juiste trapspilbeugel (Rechts of Links) kunt kiezen. De trapspilbeugel Rechts draait van onder naar boven met de klok mee. Van onder gezien zit de trapbeugel aan de kant van de rechterhand gemonteerd en draait deze rechtsom mee met de richting van de trap. De trapspilbeugel Rechts is geschikt voor rechtshandig gebruik. Eenvoudig te monteren trapspilbeugel exclusief bevestigingsmateriaal. Deze trapbeugel is gemaakt van plastic gecoat staal en draait 90 graden om een hoek. De diameter van de beide bevestingspunten is 8 cm en de trapspilbeugel heeft een lengte van 67 cm.

Voordelen trapbeugel Rechts

  • Extra ondersteuning bij het op- en afgaan van de trap met deze trapbeugel
  • De trapbeugel ouderen is een gedraaide trapspilbeugel voor aan de staander van de trap
  • Kijk goed of je de trapbeugel Rechts of Links nodig hebt

Trapbeugel ouderen

De trapbeugel ouderen is een handige wandbeugel die ideaal is om bij de trap, het portiek of een deur te monteren. De flenzen van deze gedraaide trapbeugel ouderen zijn ontworpen om de trapspilbeugel Rechts eenvoudig te kunnen monteren op de trapspil (de staander) aan de binnenzijde van de trap. Met behulp van de trapbeugel ouderen zorg je voor extra ondersteuning om zelfstandig, veilig en comfortabel van de trap gebruik te kunnen blijven maken. Deze ergonomische trapbeugel ouderen is verkrijgbaar in een rechter- en linker uitvoering. Aan de hand van de tekst en afbeeldingen kun je de juiste trapbeugel ouderen keuzen. De wandbeugel is ontworpen als trapbeugel, maar is uiteraard multifunctioneel inzetbaar in en om huis, bijvoorbeeld bij een deur of het portiek. De stalen trapbeugel ouderen is voorzien van een witte plastic coating waardoor je lang plezier van de trapbeugel ouderen zult hebben. De trapbeugel ouderen Rechts draait van onder naar boven met de klok mee. Van onder gezien zit de trapspilbeugel aan de kant van de rechterhand gemonteerd en draait deze rechtsom mee met de richting van de trap. Bij de trapbeugel Links is dit precies omgekeerd. De trapbeugel ouderen Links draait van onder naar boven tegen de klok in. Van onder gezien zit de beugel aan de kant van de linkerhand gemonteerd en draait deze linksom mee met de richting van de trap.

Kleur: Wit

Pluspunten

  • Extra ondersteuning bij het op- en afgaan van de trap met deze trapbeugel
  • De trapbeugel ouderen is een gedraaide trapspilbeugel voor aan de staander van de trap
  • Kijk goed of je de trapeugel Rechts of Links nodig hebt