Trapbeugel Links

Normaal € 23,89
Vanaf 2 € 23,49
Vanaf 4 € 22,99

Jouw prijs 23,89

Nu 0% korting!

Op voorraad: dus woensdag in huis

Productnummer: PR60260

Deze trapbeugel Links geeft extra ondersteuning bij het op- en afgaan van de trap. Met behulp van de trapspilbeugel kun je met minder inspanning de trap gebruiken. Deze gedraaide wandbeugel is speciaal ontworpen om eenvoudig te monteren op de trapspil aan de binnenzijde, de staander van de trap. Kijk goed of je de trapspilbeugel Links of Rechts nodig hebt. Ideale trapbeugel voor ouderen en anderen om langer zelfstandig, veilig en comfortabel de trap te gebruiken. Kijk ook naar een andere wandbeugel.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Trapspilbeugel Links

De trapspilbeugel Links is een betaalbare wandbeugel die ideaal is voor montage bij de trap, portiek of deur. De bevestigingspunten van deze gedraaide trapspilbeugel Links zijn ontworpen om de trapbeugel eenvoudig te kunnen monteren op de trapspil aan de binnenzijde, de staander van de trap. Hierdoor geeft de trapspilbeugel Links net die steun waar dat nodig is om veilig de trap op- en af te kunnen lopen. Lees alle tekst over de trapspilbeugel Links goed door en kijk ook goed naar de afbeeldingen zodat je de juiste trapspilbeugel (Links of Rechts) kunt kiezen. De trapspilbeugel Links draait van onder naar boven tegen de klok in. Van onder gezien zit de trapbeugel aan de kant van de linkerhand gemonteerd en draait deze linksom mee met de richting van de trap. De trapspilbeugel Links is geschikt voor linkshandig gebruik. Eenvoudig te monteren trapspilbeugel exclusief bevestigingsmateriaal. Deze trapbeugel is gemaakt van plastic gecoat staal en draait 90 graden om een hoek. De diameter van de beide bevestingspunten is 8 cm en de trapspilbeugel heeft een lengte van 67 cm.

Voordelen trapbeugel Links

  • Extra ondersteuning bij het op- en afgaan van de trap met deze trapspilbeugel
  • De trapspilbeugel is een gedraaide trapbeugel voor aan de staander van de trap
  • Kijk goed of je de trapbeugel Links of Rechts nodig hebt

De trapspilbeugel Links is een handige wandbeugel die ideaal is om bij de trap, het portiek of een deur te monteren. De flenzen van deze gedraaide trapbeugel zijn ontworpen om de trapspilbeugel Links eenvoudig te kunnen monteren op de trapspil (de staander) aan de binnenzijde van de trap. Met behulp van de trapbeugel zorg je voor extra ondersteuning om zelfstandig, veilig en comfortabel van de trap gebruik te kunnen blijven maken. Deze ergonomische trapspilbeugel is verkrijgbaar in een linker- en rechter uitvoering. Aan de hand van de tekst en afbeeldingen kun je de juiste trapspilbeugel kiezen. De wandbeugel is ontworpen als trapbeugel, maar is uiteraard multifunctioneel inzetbaar in en om huis, bijvoorbeeld bij een deur of het portiek. De stalen trapspilbeugel Links is voorzien van een witte plastic coating waardoor je lang plezier van de trapbeugel ouderen zult hebben. De trapspilbeugel Links draait van onder naar boven tegen de klok in. Van onder gezien zit de trapspilbeugel aan de kant van de linkerhand gemonteerd en draait deze linksom mee met de richting van de trap. Bij de trapbeugel Rechts is dit precies omgekeerd. De trapbeugel Rechts draait van onder naar boven met de klok mee. Van onder gezien zit de beugel aan de kant van de rechterhand gemonteerd en draait deze rechtsom mee met de richting van de trap.

Kleur: Wit

Pluspunten

  • Extra ondersteuning bij het op- en afgaan van de trap met deze trapspilbeugel
  • De trapspilbeugel is een gedraaide trapbeugel voor aan de staander van de trap
  • Kijk goed of je de trapbeugel Links of Rechts nodig hebt