Notitieblok voetbal met ringband A4 BFP

Normaal € 7,90
Vanaf 2 € 7,70
Vanaf 4 € 7,40

Jouw prijs 7,90

Nu 0% korting!

Levertijd langer dan 1 week

Grootte
Productnummer: 1000682068 A4

Dit notitieblok A4 met ringband is speciaal voor voetbal en is ideaal voor training- en spelplanning. Aan de voorkant is er plek voor notities en op de achterkant van de bladzijde bevindt zich een voetbalveld. Dit notitieblok voor voetbal is verkrijgbaar in A4-, A5- en A6-formaat en past goed bij een coachmap voetbal.

Lees meer Shape

Niet op voorraad

Levertijd langer dan 1 week

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Deze notitieblokken van Best for Professionals zijn gedrukt met voetbalveld en notitiepagina's en zijn zeer geschikt voor een coach of trainer. De achterkant van de notitiepagina bevat een geprint voetbalveld voor tactische instructies, schetsen van bewegingen of noteren van opstellingen.

Wanneer het notitieblok open is, heb je aan de ene kant schrijflijnen en aan de andere kan een speelveld. Zo kun je ideaal werken en gaat de strategiebepaling nog veel sneller. Veel professionele voetbalcoaches werken met coaching materiaal en schrijfblokken van Best for Professionals.

Dit notitieblok is verkrijgbaar in de formaten A4, A5 en A6. Elke blok bevat 100 vellen. Dit zijn 200 pagina's die optimaal benut kunnen worden. Dit schrijfblok met ringband is handig en praktisch voor elke voetbal trainer of coach. Bekijk ook ons complete assortiment trainingsmateriaal voor voetbal, hockey en andere sporten.

Grootte: A4, A5, A6

Pluspunten

  • Professioneel notitieblok met schrijflijnen en voetbalveld print
  • Verkrijgbaar in drie maten