Multifunctionele pion Pro 45 cm Cawila

Normaal € 11,99
Vanaf 10 € 11,79
Vanaf 20 € 11,49

Jouw prijs 11,99

Nu 0% korting!

Levertijd langer dan 1 week

Productnummer: 1000615182

Deze multifunctionele pion Pro van Cawila is perfect voor trainingen op professioneel niveau. Slalom, dribbel- en loopoefeningen kunnen met de 45 cm pion perfect uitgevoerd worden. De kleur van de pion is Neon Oranje. De afmeting van de pion is LxBxH: 26 x 26 x 45 cm. De Pro pion is perfect te gebruiken voor trainingsstangen. Bekijk al onze pionnen voetbal.

Lees meer Shape

Niet op voorraad

Levertijd langer dan 1 week

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

De multifunctionele pion Pro van Cawila is de perfecte uitrusting voor professionele training. De pion kan eenvoudig worden ingebouwd in een slalomparcours voor dribbel- en loopoefeningen. Aan de bovenkant van deze pion zit een speciale inkeping. Ideaal om te gebruiken als trainingsmateriaal bij onder andere voetbal. 

De hoogte van de trainingspion is 45 cm met een oppervlak van LxB: 26 x 26 cm. De kleur van de pion is Neon Oranje en de pion is gemaakt van stevig PE-materiaal. De Pro pion heeft een hoog weerstandsvermogen en behoudt haar vorm lang. Door de pionnen te stapelen en vervolgens op te bergen kan ruimte bespaard worden. 

De pion Pro kan worden uitgebreid tot een hindernis in combinatie met andere sportartikelen, zoals multifunctionele ladders en trainingsstangen. Deze materialen zijn ook verkrijgbaar in onze webshop.

Soort trainingsmateriaal: Pion
Kleur: Rood

Pluspunten

  • Zeer robuust
  • De multifunctionele pion Pro heeft een hoog weerstandsvermogen