• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0
Massagetafelhoes met uitsparing
Selectie verfijnen
Type hoes
 1. Hoeslaken massagetafel (17)
 2. Hoofdsteun (8)
Kleur
 1. Geel (1)
 2. Rood (2)
 3. Groen (2)
 4. Paars (1)
 5. Zwart (3)
 6. Kobaltblauw (2)
 7. Donkerblauw (4)
 8. Lichtblauw (4)
 9. Beige (2)
 10. Roze (1)
 11. Oranje (1)
 12. Wit (4)
 13. Grijs (2)
 14. Transparant (1)
Prijs
€ 0 € 294 € 0 tot € 294

Massagetafelhoes met uitsparing

Hoeslaken met uitsparing is verkrijgbaar in diverse kleuren voor op de behandelbank of massagetafel. Een massagetafelhoes met uitsparing dient ter bescherming van de behandeltafel en zorgt voor extra comfort. Dit hoeslaken is gemaakt van een professionele kwaliteit extra dik badstof. Het stretch hoeslaken met uitsparing is universeel en dus geschikt voor elke massagebank in jouw fysiotherapie- of massage praktijk. Bekijk ons assortiment voor hoeslaken massagetafel zonder uitsparing, massage olie en overige massage artikelen.

33 - 39 van 39 producten

Sorteer op:

33 - 39 van 39 producten

Sorteer op:

massagetafelhoes

Hoeslaken met gezichtsuitsparing

Massagetafelhoes met uitsparing is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik. Je zult ze dan ook vinden in elke fysiotherapie, sport- of massage praktijk. Het badstof hoeslaken met uitsparing geeft je patiënt extra comfort bij de behandeling en dient daarnaast ter bescherming van de massagetafel. Het hoeslaken met uitsparing zorgt ervoor dat de patiënt of klant vrij kan ademen wanneer hij of zij op zijn buik ligt.

De maatvoering van badstof massagetafel met gezichtsuitsparing is universeel, dus dat betekent dat deze massagebank hoezen, geschikt zijn voor alle massagebanken,= en massagetafels.

Het badstof hoeslaken massagetafel met gezichtsuitsparing van MediPreventie is warmer dan gewone hoeslaken met uitsparing, gemaakt van jersey of katoen. Door de speciale weeftechniek die gebruikt wordt bij het maken van dit type hoeslaken, ontstaan er kleine lusjes op de stof die zorgen voor extra isolatie en ventilatie. Doordat dit hoeslaken met uitsparing gebreid wordt, ontstaat er stretch in het laken en dat zorgt voor een perfecte pasvorm. Het elastiek dat rondom het hoeslaken is gevestigd zorgt ervoor dat het hoeslaken met gezichtsuitsparing strak om de massagetafel trekt. Dit hoeslaken is geschikt voor massagetafels van 60 - 80 cm breedte tot en met een lengte van 200 cm.

Hieronder de eigenschappen van hoeslaken massagetafel met gezichtsuitsparing:

 • - Het hoeslaken met uitsparing is verkrijgbaar in veel kleuren.
 • - Badstof hoeslakens zijn bijzonder zachte hoeslakens en zijn aangenaam voor de huid.
 • - Badstof massagetafelhoes met uitsparing zijn ademend, behouden hun vorm, huidvriendelijk en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.
 • - Hoeslaken met uitsparing is wasbaar op 40 a 60 graden.
 • - Hoeslaken massagetafel met gezichtsuitsparing is onderhoudsvriendelijk, geschikt voor wasdrogers en hoef je niet te strijken.
 • - Doordat deze hoeslaken rondom is voorzien van elastiek, zorg je voor een perfecte pasvorm.

Massagebankhoes wassen

Wist je dat wassen en drogen zeer schadelijk kan zijn voor je badstof hoeslaken met uitsparing? Als je ze op de verkeerde manier wast wel namelijk. Hieronder leggen we je uit hoe je badstof hoeslaken massagetafel met gezichtsuitsparing het beste mooi houdt, waardoor het laken langer mee laat gaan. Wanneer je de massagebank hoes voor het eerst gebruikt was je het massagetafelhoes met uitsparing eerst een keer met de hand in koud of lauw water. Hierdoor spoel je productie resten en vieze luchtjes uit het doek. De belangrijkste reden om dit te doen is, omdat door deze eerste wasbeurt de laatste katoenen vezels worden gladgestreken.

Badstof hoeslaken met uitsparing kun je (gesorteerd op kleur) gewoon mee wassen met andere soorten was. Er zit een verschil in het wassen van de hoeslakens. De witte massagebankhoes kan gewassen worden op maximaal 60 graden. De gekleurde badstof hoeslaken massagetafel met gezichtsuitsparing mag op maximaal 40 graden worden gewassen. De badstof hoeslaken met gezichtsuitsparing mag in de droger, maar dit bevelen we niet aan. Het is het beste om het hoeslaken met uitsparing op te hangen. Zoals je hierboven al hebt gelezen hoeft de badstof hoeslaken voor massagetafel niet gestreken te worden. 

Naast onze hoeslaken massagetafel met gezichtsuitsparing bieden wij ook massagetafels, massage hulpmiddelen, massageolies en een groot assortiment massage-accessoires en hulpmiddelen. Omdat wij direct onze massagebank hoezen van de fabriek afnemen, kunnen wij onze producten tegen de laagste prijs aanbieden. De badstof massagetafelhoes met uitsparing maten zijn gebaseerd op de tafels die wij in het assortiment hebben, maar zijn universeel toepasbaar. Naast de badstofhoes voor behandelbanken en massagetafels voor fysiotherapiepraktijken, zijn er ook veel ziekenhuizen en huisartsen die gebruik maken van het hoeslaken met gezichtsuitsparing.

Waarom een massage?

Gezond eten en sporten is belangrijk voor ons, maar wat we regelmatig vergeten is om te ontspannen. En dat terwijl ontspanning en voldoende rust nemen heel belangrijk is voor onze gezondheid. Wanneer we in drukke tijden niet ontspannen en ons lichaam geen rust geven, kan dat geestelijke klachten opleveren. Langdurige stress is heel slecht voor je gezondheid.

Een massage is hét middel om te ontspannen, echt waar! Maar wist je dat een massage ook heel erg gezond is voor zowel je lichaam als geest? Het stimuleert onder andere de bloedcirculatie en de verwijdering van afvalstoffen. Blokkades in je lichaam komen los door massages en je spieren worden soepeler. Stress wordt vermindert en je kunt beter slapen. Met een hoeslaken met uitsparing wordt de massage nog relaxter!

Een goede bloedcirculatie is van belang voor ons lichaam. Via het bloed worden afvalstoffen afgevoerd. Daarom is de doorbloeding in de spier ook erg van belang. Soms kunnen er zogenaamde ‘knopen’ ontstaan. Een knoop wordt ook wel triggerpoint genoemd. Dit is een bundeltje aan spiervezels wat aan elkaar plakt en niet meer soepel beweegt. Door middel van massages worden knopen uit de spieren gehaald. Een massage verbetert de weerstand. Het blijkt dat na een massage de hoeveelheid witte bloedcellen verhoogd is in het bloed. Witte bloedcellen helpen virussen en infecties te bestrijden. Een massage verlaagt zelfs het stresshormoon. Door de diepe ontspanning gaat het zenuwstelsel over op de herstel modus.

Je hebt verschillende soorten massages, aangepast aan jouw behoefte. Een ontspanningsmassage op een massagetafelhoes met uitsparing is gericht op kalmeren en ontspannen, een Ayurvedische massage is gericht op de energie in je lichaam, je hebt een bindweefselmassage dit is gericht op het dieper gelegen bindweefsel en de welbekende een hot stone massage waarbij gebruik wordt gemaakt van magnetische en temperatuurbehoudende eigenschappen van stenen.

Voor vragen over hoeslaken met uitsparing of zonder uitsparing, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij adviseren jou graag bij het maken van een keuze.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+