• Gratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie info@medipreventie.nl +31 (0)74-2911110
0

Massage en Complementair Vakbeurs 2018De Massage en Complementair Vakbeurs wordt dit jaar gehouden op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart. Deze beurs is gericht op het professionaliseren van de beroepsuitoefening voor fysiotherapeuten, massagetherapeuten en andere professionals in de complementaire zorg. Uiteraard kan MediPreventie als professional niet ontbreken op deze beurs en daarom zijn wij dit jaar voor het eerst aanwezig op de Massage beurs. Wij ontvangen u graag om persoonlijk kennis met u te maken. Ervaar de uitstekende kwaliteit van onze producten en profiteer van speciale beursaanbiedingen.

Massage beurs voor professionals

De Massage beurs is er voor consumenten en professionals. Wij zullen u tijdens de Massage beurs uitleg geven over onze producten. Tijdens deze dag kunt u diverse stands bezoeken en deelnemen aan verschillende workshops. Als professional bent u op deze manier in staat om informatie in te winnen over nieuwe behandelmethodes, nieuwe en bestaande producten en kunt u kennis maken met de mensen die u normaal gesproken telefonisch of per mail spreekt.

Massage en Complementair Vakbeurs voor consumenten

Tijdens de beursdagen kunt u informatie krijgen over behandelingen, producten bekijken en proberen én diverse worksops volgen. Kortom op het gebied van gezondheid en preventie bent u op de Massage en Complementair Vakbeurs aan het juiste adres. Tevens kunt u op de beurs terecht voor een ontspannende massage.

Korting op uw entree

Met de speciale kortingscode "medi" ontvangt u € 5,- extra korting op uw entreebewijs. Deze kaarten kosten normaal gesproken in de voorverkoop € 12,- en aan de kassa € 20,-. De kaartjes voor de Massage en Complementair Vakbeurs kunt u via deze link op de website van de massage beurs bestellen voor maar € 7,-. Zien wij u daar?

Locatie:
EXPO Hoevelaken
Koninginneweg 1
3871 JZ Hoevelaken

Beursdagen:
Vrijdag 16 maart, 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 17 maart, 10.00 - 17.00 uur

Via deze link kunt u eenvoudig uw route berekenen.

snel verdiend
Verdien5
Meld u aan voor de nieuwsbrief
verdien € 5 euro korting op uw volgende aankoop
Facebook Twitter Google+