• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17742
0 Winkelwagen
0

Kine materiaal

MediPreventie heeft een uitgebreid gamma kine materiaal met bekende merken als Thera-Band, Sissel, MSD-Band, Fico, BSN-Medical, CureTape en nog veel meer. Wij zijn uw trouwe partner op het gebied van sport, therapie en gezondheid. MediPreventie is dé (medische) groothandel voor kinesitherapie benodigdheden. Ons gamma kine materiaal is zorgvuldig samengesteld en getest door onze deskundigen in samenwerking met verschillende kinesitherapeuten, personal trainers en andere professionals.

Bent u professional? Vraag dan onze uitgebreide catalogus aan.

Kinesitherapie benodigdheden

De kinesitherapie benodigdheden in ons gamma zijn uitermate geschikt voor kinesitherapie, revalidatie, oefentherapie en sportverzorging. Met kine materiaal kunt u ook denken aan diverse producten die u nodig heeft om een goede diagnose te stellen zoals een hand dynamometer, maar ook producten voor het inrichten van uw kinepraktijk zoals anatomie posters of anatomische modellen. Dit geeft uw praktijk een mooie, strakke én professionele uitstraling.

Neemt u ook eens een kijkje bij onze massage artikelen voor bijvoorbeeld een hoeslaken voor de massagetafel. Deze hoeslakens zijn verkrijgbaar mét of zonder uitsparing en zijn gemaakt van badstof stretch katoen. De hoeslakens zijn zeer comfortabel, van uitstekende kwaliteit en beschikken over een lange levensduur. Deze kinesitherapie benodigdheden mogen niet ontbreken in uw kine praktijk.

Kinesitherapie materiaal

Het oefenmateriaal wordt veel toegepast door kinesitherapeuten en andere professionals. Deze oefenmaterialen zijn uitermate geschikt zijn voor het verbeteren van de balans, coördinatie, flexibiliteit en het reactievermogen. In ons gamma vindt u producten van uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs. Voor een deskundig en persoonlijk advies over ons kinesitherapie materiaal kunt u altijd contact opnemen met één van onze deskundigen. Wij vertellen en adviseren u graag over het kine materiaal en andere producten in ons gamma.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+