Kettler stoelfiets Pro

79,99

Levertijd langer dan 1 week

Productnummer: 07782-500

Met deze Kettler stoelfiets Pro train je op een comfortabele manier je lichaam. Deze extra stevige en professionele bewegingstrainer is handig en praktisch om zittend vanuit een stoel mee te oefenen. Gebruik deze stoel fiets om de spieren van je benen of armen te trainen. De Kettler bewegingstrainer Pro is helaas voor onbepaalde tijd uitverkocht. Kijk daarom naar een andere stoelfiets voor ouderen, thuis fitness en training.

Lees meer Shape

Niet op voorraad

Levertijd langer dan 1 week

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Deze Kettler stoelfiets Pro is handig en praktisch om mee te trainen. Met een stoel fiets train en beweeg je vanuit een comfortabele positie de spieren van je benen of armen. Een bewegingstrainer is ook perfect voor het behouden en vergroten van de beweeglijkheid. Vandaar dat stoelfietsen veel gebruikt worden voor fysiotherapie, revalidatie, fitness en natuurlijk ook thuis training. Door te trainen met deze Kettler stoelfiets behoud je je fitheid, ook als je de hele dag zittend werk doet. Stoelfietsen helpen je om op een comfortabele en vooral efficiënte manier je lichaam te trainen. Met een stoelfiets train je niet alleen je spieren, maar ook je flexibiliteit. Ook houd je met behulp van het trainen met een stoelfiets je conditie op pijl. Doordat je in een comfortabele positie zit kun je tijdens het trainen met een stoelfiets ook andere dingen doen zoals een boek lezen of tv kijken.

Voordelen Kettler stoelfiets Pro

  • Comfortabel zittend trainen met de Kettler stoelfiets
  • Bewegingstrainer voor armen en benen, met instelbare weerstand
  • Extra stevige en solide stoel fiets

Alternatief voor de Kettler stoelfiets Pro

Een prima alternatief voor de Kettler bewegingstrainer Pro is de Able2 stoelfiets. De stoelfiets van Able2 heeft net zoals de Kettler bewegingstrainer Pro clips op de pedalen waardoor het wegglijden van de voeten van de trappers wordt voorkomen. Hierdoor kun je veilig en comfortabel trainen.

Kettler bewegingstrainer Pro

De Kettler bewegingstrainer Pro is een extra stevige en professionele fietstrainer voor thuis of professioneel gebruik. Met deze Kettler bewegingstrainer Pro kun je thuis gemakkelijk fitness oefeningen doen, trainen of revalideren. Daarnaast is deze professionele bewegingstrainer zeer geschikt voor gebruik in de oefenruimte van de fysiotherapeut of bij revalidatie in instellingen. Deze stoelfiets heeft een verstelbare weerstandsknop.

Kettler stoelfiets bewegingstrainer Pro

De Kettler stoelfiets bewegingstrainer Pro is een luxe variant van de Kettler bewegingstrainer Axos. Voor mensen die thuis revalideren is deze bewegingstrainer Pro uitermate geschikt. De armspieren en beenspieren worden met deze bewegingstrainer Pro sterker gemaakt en getraind. De stoelfiets wordt vooral veel gebruikt door patiënten met klachten aan de heupen, knieën, enkels en beenspieren. Door de stevige clips op de pedalen van deze Kettler stoelfiets kun je veilig en comfortabel oefenen omdat de voeten niet van de trappers zullen glijden. Met deze stoelfiets kun je gemakkelijk oefenen vanuit jouw stoel of zelfs vanaf de bank. Doordat de stoelfiets een verstelbare weerstandsknop heeft kun je de weerstand verhogen of verlagen. Dit zorgt mede voor een flexibele en comfortabele bewegingstrainging.

De afmetingen van deze grijs met zwarte bewegingstrainer van Kettler zijn lengte x breedte x hoogte: 51 x 40 x 22 cm. Deze stoelfiets is gemakkelijk op te bergen en overal in huis te gebruiken. De artikel code van de Kettler Pro fietstrainer is: 07782-500

Pluspunten

  • Comfortabel zittend trainen met de Kettler stoelfiets
  • Bewegingstrainer voor armen en benen
  • Extra stevige en solide stoel fiets