Kettler stoelfiets Axos

49,99

Levertijd langer dan 1 week

Productnummer: 07782-200

Met deze Kettler stoelfiets Axos train je op een comfortabele manier je lichaam. Een teletrimmer is handig en praktisch om zittend vanuit je stoel mee te oefenen. Gebruik deze bewegingstrainer om de spieren van je benen of armen te trainen. De Kettler Axos stoelfiets is helaas voor onbepaalde tijd uitverkocht. Kijk daarom naar een andere stoelfiets voor ouderen, thuis fitness en training.

Lees meer Shape

Niet op voorraad

Levertijd langer dan 1 week

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Deze stoelfiets Kettler is handig en praktisch om mee te trainen. Met een stoel fiets train en beweeg je vanuit een comfortabele positie de spieren van je benen of armen. Een bewegingstrainer is ook perfect voor het behouden en vergroten van de beweeglijkheid. Vandaar dat stoelfietsen veel gebruikt worden voor fysiotherapie, revalidatie, fitness en natuurlijk ook thuis training. Door te trainen met deze Kettler stoelfiets behoud je je fitheid, ook als je de hele dag zittend werk doet. Stoelfietsen helpen je om op een comfortabele en vooral efficiënte manier je lichaam te trainen. Met een stoelfiets train je niet alleen je spieren, maar ook je flexibiliteit. Ook houd je met behulp van het trainen met een stoelfiets je conditie op pijl. Doordat je in een comfortabele positie zit kun je tijdens het trainen met een stoelfiets ook andere dingen doen zoals een boek lezen of tv kijken.

Voordelen Kettler stoelfiets Axos

  • Comfortabel zittend trainen met de Kettler stoelfiets
  • Teletrimmer voor armen en benen, met instelbare weerstand
  • Bewegingstrainer voor ouderen en thuis fitness

Alternatief voor de Kettler stoelfiets Axos

Een prima alternatief voor de Kettler bewegingstrainer Axos is de Able2 stoelfiets. Een belangrijk voordeel van de Able2 stoelfiets zijn de clips op de pedalen waardoor het wegglijden van de voeten van de trappers wordt voorkomen. Hierdoor kun je veilig en comfortabel trainen.

Stoelfiets Kettler

Met deze veelzijdige stoelfiets Kettler kun je verschillende fitness oefeningen voor de benen en armen doen. Goede stoelfietsen van Kettler en andere merken zijn ideaal voor een comfortabele training en gemakkelijke beweging vanuit je stoel of bank om de benen te trainen of op tafel om de armen te bewegen. Deze solide en fraaie stoelfiets heeft anti-slip doppen om jouw veiligheid te waarborgen en het wegglijden van de trapfiets op de vloer of tafel te voorkomen. Je kunt deze Kettler stoelfiets gemakkelijk opbergen en overal mee naar toe nemen zodat je altijd kunt trainen. De afmetingen van de stoelfiets Kettler Axos zijn lengte x breedte x hoogte: 51 x 40 x 22 cm.

Teletrimmer

Met een stoelfiets, ook wel een teletrimmer genoemd, train je de kracht in jouw benen door zittend op een stoel of bank fietsbewegingen te maken. Zet de teletrimmer op de tafel of het bureau en je traint er ook eenvoudig je armen mee. Jouw armen maken dan draaibewegingen met de trappers van teletrimmer. Een teletrimmer is ideaal om thuis in beweging te blijven. De teletrimmers zijn compact vormgegeven. Hierdoor kun je de teletrimmer eenvoudig meenemen. Dit betekent dat je niet alleen thuis maar ook op het werk of als je op reis gaat kunt trainen wanneer het je uitkomt.

Kettler bewegingstrainer

Deze Kettler bewegingstrainer is ideaal voor het trainen van armspieren en beenspieren. De traploos verstelbare weerstand van de Kettler bewegingstrainer wordt eenvoudig en handmatig met een draaiknop ingesteld. De Kettler stoelfiets is een bewegingstrainer die onder andere wordt ingezet als niet te zwaar trainingsapparaat bij revalidatie voor ouderen en na operaties. Deze bewegingstrainer van Kettler is uitermate geschikt als revalidatietoestel. De stoelfiets wordt zeer veel gebruikt door mensen met aandoeningen aan de heupen, knieën of enkels. Ook wordt de bewegingstrainer veel toegepast voor het versoepelen van de spieren van boven- en onderbenen én voor het trainen van de armen en armspieren.

Pluspunten

  • Comfortabel zittend trainen met de Kettler stoelfiets
  • Teletrimmer voor armen en benen, met instelbare weerstand
  • Bewegingstrainer voor ouderen en thuis fitness