• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie info@medipreventie.nl +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0

Hulpmiddelen

Hulpmiddelen in de aanbieding
aanbieding 13
Grijper standaard 82,5 cm Able2Grijper standaard 82,5 cm Able2

Normale prijs: € 13,70

Aanbiedingsprijs: € 11,90

aanbieding 26
Gipshoes Volwassen Half Been smal - normaal LimboGipshoes Volwassen Half Been smal - normaal Limbo

Normale prijs: € 26,99

Aanbiedingsprijs: € 19,99

aanbieding 33
Gipshoes Volwassen Halve Arm LimbOGipshoes Volwassen Halve Arm LimbO

Normale prijs: € 29,99

Aanbiedingsprijs: € 19,99

aanbieding 33
Gipshoes Volwassen Halve Arm LimbOGipshoes Volwassen Halve Arm LimbO

Normale prijs: € 29,99

Aanbiedingsprijs: € 19,99

Meest populaire hulpmiddelen
aanbieding 13
Pillendoos Anabox 7 dagen met dagindelingPillendoos Anabox 7 dagen met dagindeling

Normale prijs: € 16,95

Aanbiedingsprijs: € 14,75

aanbieding 10
HandyCup met deksel Transparant Able2 HandyCup met deksel Transparant Able2

Normale prijs: € 12,50

Aanbiedingsprijs: € 11,25

Professionele hulpmiddelen nodig?
aanbieding 13
Pillendoos Anabox 7 dagen met dagindelingPillendoos Anabox 7 dagen met dagindeling

Normale prijs: € 16,95

Aanbiedingsprijs: € 14,75

aanbieding 25
Transferbeugel Easyrail Able2Transferbeugel Easyrail Able2

Normale prijs: € 168,00

Aanbiedingsprijs: € 125,99

Onze medische hulpmiddelen voor ouderen, senioren en hulpbehoevende mensen kunnen binnen- en buitenshuis gebruikt worden. Deze middelen zijn niet alleen uitermate geschikt voor ouderen, slechtzienden of gehandicapten, maar uiteraard ook voor mensen zonder een beperking. Bij elk hulpmiddel bieden we veel informatie voor het gebruik. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment voor fysiotherapie benodigdheden.

Medische hulpmiddelen

Door gebruik te maken van onze medische hulpmiddelen voor ouderen kunnen mensen met of zonder een beperking op een prettige manier langer zelfstandig blijven wonen. Dankzij deze zorghulpmiddelen voor ouderen of mensen met een beperking worden de dagelijkse dingen in het leven zoals, in- en uit bed stappen, eten en drinken een stukje gemakkelijker. Ook tijdens het aankleden hebben ouderen vaak extra hulp nodig. Ze kunnen bijvoorbeeld bij het aantrekken van sokken of schoenen niet meer zo goed bukken. Met behulp van een extra lang schoenlepel of een sokaantrekker zijn deze problemen verholpen en kun je nog langer zelfstandig je sokken en schoenen aandoen. Een hulpmiddel voor ouderen kan op vele manier van pas komen.

Zorghulpmiddelen

Deze zorghulpmiddelen kun je goed gebruiken om te revalideren en te herstellen van een operatie. Het hulpmiddel kan zorgen voor zelfredzaamheid, zodat je langer zelfstandig thuis kan wonen. Het hulpmiddel kan zorgen voor een lagere belasting van jou en je verzorgers. Zo behoudt je door het gebruik van een hulpmiddel je zelfstandigheid. Deze artikelen bieden extra comfort, zekerheid, vertrouwen en veiligheid voor ouderen of mensen met een beperking. Onze deskundigen kunnen je uitstekend voorzien van een deskundig en persoonlijk advies voor ieder hulpmiddel. Bekijk ook andere producten uit ons uitgebreide assortiment fysio materialen. De zorghulpmiddelen die we aanbieden zijn van hoge kwaliteit, omdat deze zorghulpmiddelen van goede en gedegen leveranciers komen.

Hulpmiddelen voor ouderen

Ouder worden brengt vaak veel ongemakken met zich mee. Ouderen kunnen zich niet meer zo vrij bewegen als ze zouden willen. Daarnaast wordt de zorg steeds duurder en worden ze gedwongen langer thuis te wonen. In ons uitgebreide assortiment zorghulpmiddelen van Able2 voor ouderen vind je onder andere bed-, badkamer-, toilet-, loop-, keukenmiddelen. Ook voor mensen met incontinentieproblemen hebben we een assortiment samengesteld met kwalitatief incontinentiemateriaal. Bij de zorghulpmiddelen voor in bed bieden we onder andere producten aan voor meer comfort en veiligheid, hulp bij persoonlijke verzorging, in- en uit bed gaan. Daarnaast maken de producten en het verstelbaar bedhek het leven makkelijker en aangenamer. Producten om huishoudelijke taken makkelijker en leuker te maken en uw huis van meer comfort te voorzien. In ons uitgebreide assortiment zorghulpmiddelen vind je een verstelbaar bedhek, verzwaringsdeken, verpleegdeken, glijzeil, warmtedeken, bedleestafel en bedverhogers.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+