Hugo wandelstok opvouwbaar Bruin 81 - 94 cm

Normaal € 29,99
Vanaf 2 € 29,79
Vanaf 4 € 29,49

Jouw prijs 29,99

Nu 0% korting!

Levertijd langer dan 1 week

Levertijd langer dan 1 week

Productnummer: AM731495

De opvouwbare Hugo wandelstok Bruin met ergonomisch handvat is ideaal voor iedereen die behoefte heeft aan extra ondersteuning. Deze wandelstok is in hoogte verstelbaar van 81 tot 94 cm. Het ergonomische handvat van de Hugo wandelstok ligt zeer comfortabel in de hand. Dit soft-top gel handvat past zich bovendien aan jouw hand aan en vangt het schokken op tijdens het lopen. Dit zorgt voor meer veiligheid en comfort.

Lees meer Shape

Niet op voorraad

Levertijd langer dan 1 week

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

De opvouwbare Hugo wandelstok Bruin is een zeer complete wandel stok met gel handvat. Het ergonomische handvat heeft een zachte bovenzijde, past zich bovendien aan je hand aan en vangt het schokken op tijdens het lopen. Dankzij het ergonomisch ontwerp ligt het handvat van de Hugo wandelstok comfortabel in de hand. De lichtgewicht aluminium wandelstok is voorzien van 6 verschillende hoogte instellingen waarmee je de gewenste hoogte kunt instellen. Het opvouwen van de Hugo wandelstok is eenvoudig en zorgt ervoor dat je de wandel stok gemakkelijk kunt meenemen. De breed uitlopende stokdop van de Hugo wandelstok heeft een diameter van 19 mm en is schokabsorberend. Dit zorgt voor extra stabiliteit en grip. Ook is gedacht aan de details, want het handvat is voorzien van een reflecterend polsbandje zodat je beter opvalt in het donker. Hugo wandelstokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en soorten.

Voordelen Hugo wandelstok opvouwbaar Bruin

  • Zeer complete Hugo wandelstok met gel handvat en polsbandje
  • Meer veiligheid en comfort door een ergonomisch en schokabsorberend handvat
  • Opvouwbaar en in hoogte verstelbaar van 81 tot 94 cm

De unieke Hugo wandelstok beschikt over een gepatenteerde ergonomische verdikking in het gel handvat. Hierdoor is het handvat ergonomisch en comfortabel. Aan het uiteinde van de Hugo wandelstok zit een breed uitlopende rubberen dop met Ultra-Grip Edge voor extra stabiliteit en grip. Inclusief polsbandje met reflecterend gedeelte voor extra veiligheid in het donker. Deze lichtgewicht opvouwbare wandelstok Hugo is gemaakt van geanodiseerd aluminium en heeft zelf een gewicht van 450 gram. Daarnaast is de inklapbare Hugo wandelstok geschikt voor een maximaal gebruikersgewicht van 113 kg. De wandelstok is opvouwbaar en kan eenvoudig worden omgedraaid voor links- of rechtshandig gebruik. Je kunt de opvouwbare wandelstok Hugo gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Kijk ook in ons uitgebreide assortiment voor andere loophulpmiddelen die de stabiliteit tijdens het lopen vergroten en de kans op vallen verminderen.

Lengte Hugo wandelstok

Om de juiste lengte wandelstok en vervolgens de juiste hoogte-instelling van de gekozen Hugo wandelstok te bepalen kun je ter indicatie gebruik maken van de volgende uitleg. Ga rechtop staan en laat de armen los langs jouw lichaam naar beneden hangen. De juiste lengte wandelstok is de afstand van de vloer tot de binnenkant van je pols. Let wel, onze uitleg en advies zijn zeker niet bindend. Uiteindelijk moet het gebruik van de opvouwbare wandelstok Hugo jezelf een comfortabel en veilig gevoel geven en jouw mobiliteit vergroten. Experimenteer daarom rustig met de hoogte-instelling rondom de lengte wandelstok die in theorie het meest optimaal is. Te lage of te hoge wandelstokken hebben nadelen en zijn niet aan te raden. Door een te korte, te lage lengte wandelstok te gebruiken zul je automatisch met een gebogen rug gaan lopen. Een gebogen rug zorgt ervoor dat je naar voren buigt en makkelijker een val zult maken. Met een te lange, te hoog ingestelde lengte wandelstok is het risico precies omgekeerd. Je loopt als het ware achterover gebogen en je kunt daardoor eerder het evenwicht verliezen. Daarnaast zijn te korte of te lange wandelstokken door de verkeerde houdingen slecht voor rug waardoor rugklachten en rugpijn kunnen ontstaan.

Kleur: Bruin

Pluspunten

  • Zeer complete Hugo wandelstok met gel handvat en polsbandje
  • Meer veiligheid en comfort door een ergonomisch en schokabsorberend handvat
  • Opvouwbaar en in hoogte verstelbaar van 81 tot 94 cm