Helping Hand Grijper Classic Max Standaard

Normaal € 31,49
Vanaf 2 € 30,99
Vanaf 4 € 30,49

Jouw prijs 31,49

Nu 0% korting!

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Productnummer: HH3065

De Helping Hand Classic Max is een handgrijper waarmee je gemakkelijk voorwerpen kunt pakken. De Helping Hand grijper is ideaal om zonder te bukken spullen van de grond op te rapen. Of gebruik deze hand grijper om voorwerpen te pakken die net iets buiten je bereik zijn. Deze hand grijper is heeft een standaard lengte van 65 cm. De handgrijper beschikt over een ergonomisch en extra comfortabel gel handvat met makkelijk bedienbare rechte hendel. Aan het uiteinde van de handgrijper zit een rechte anti-slip klem, magneetje voor metalen voorwerpen en een haakje.

Lees meer Shape
5+

Meer dan 5 beschikbaar dus morgen in huis

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Voor 16 uur besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf €99

Postnl Ideal Mastercard Klarna Bankcontact Webshopkeurmerk

Een Helping Hand grijper is een perfect hulpmiddel voor ouderen en iedereen die moeite heeft bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. Helping Hand betekent vertaald vanuit het Engels letterlijk ‘helpende hand’ en dit is exact wat deze handgrijper is. Namelijk een verlenging van je eigen arm en hand waardoor deze handgrijper een helpende hand in het dagelijks leven is. De Helping Hand is wereldwijd de meest verkochte handgrijper en biedt een professionele kwaliteit. Deze handgrijper beschikt over een rechte anti-slip klem waarmee je kleine voorwerpen kunt pakken. Met de magneet aan het uiteinde kun je metalen voorwerpen zoals sleutels, munten of paperclips oppakken. Het haakje is ook prima te gebruiken als aantrekhulp bij het aankleden. Lichtgewicht handgrijper door de goede combinatie van aluminium en kunststof.

Voordelen Helping Hand Classic Max

  • Gemakkelijk voorwerpen pakken met de Helping Hand grijper
  • Standaard handgrijper met een extra comfortabel gel handvat
  • Met ergonomische greep, rechte klem, magneetje en haakje

De Helping Hand Classic Max grijper is een ideaal hulpmiddel voor mensen die moeite hebben bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. Zo kun je met de handgrijper eenvoudig kleine en grote voorwerpen oppakken zonder inspanningen die eventueel pijnlijk kunnen zijn. De Helping Hand is te gebruiken met minimale kracht en ligt comfortabel in de hand. Met de handgrijper kun je voorwerpen pakken die buiten het bereik van de hand liggen. Ook verkrijgbaar als Helping Hand Classic Pro in plaats van deze Classic Max-versie. Ook kun je kijken naar de HandiGrip Pro handgrijper. Dit een extra precieze grijper met een roterende, draaibare klem die voorzien is van zacht materiaal voor de kleinste voorwerpen. De HandiGrip Pro is ook ideaal voor het vastpakken van potten en blikken.

Ben je naast een Helping Hand grijper op zoek naar nog meer hulpmiddelen? Je vindt alles wat je nodig hebt bij MediPreventie. Deze handgrijper is een mooi voorbeeld van ADL hulpmiddelen, hulpmiddelen voor in het dagelijks leven.

Beoordelingen

Pluspunten

  • Gemakkelijk voorwerpen pakken met de Helping Hand grijper
  • Standaard handgrijper met een extra comfortabel gel handvat
  • Met ergonomische greep, rechte klem, magneetje en haakje

Specificaties

Kleur: Grijs, Zwart