• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
 • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie info@medipreventie.nl +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
Handtrainer
Selectie verfijnen
Diameter
 1. 6 cm (2)
 2. 7 cm (1)
 3. 7,5 cm (1)
 4. 8 cm (1)
 5. 9 cm (1)
 6. 10 cm (1)
 7. 11,3 cm (1)
 8. 12 cm (1)
 9. 16 cm (1)
 10. 18 cm (1)
 11. 36 cm (1)
Spiergroepen
 1. Vingers (29)
 2. Handen (29)
 3. Pols (22)
 4. Onderarm (15)
 5. Bovenarm (2)
 6. Schouders (4)
Type training
 1. Balans & stabiliteit (3)
 2. Coördinatie (12)
 3. Flexibiliteit (16)
 4. Snelheid (4)
 5. Uithoudingsvermogen (6)
 6. Kracht (17)
 7. Revalidatie (17)
Type fitness elastiek
 1. Fitness tube (4)
Trainingsniveau
 1. Beginner (6)
 2. Gemiddeld (12)
 3. Gevorderd (6)
Merk
 1. Cando (3)
 2. Dittmann (2)
 3. Handmaster Plus (1)
 4. Mambo Max (11)
 5. MediPreventie (9)
 6. MoVes (3)
 7. MSD-Band (9)
 8. Power-Web (3)
 9. Powerball (1)
 10. ProHands (7)
 11. Sissel (1)
 12. Thera-Band (2)
 13. TheraFlex (2)
 14. VariGrip (6)
Prijs
€ 0 € 170 € 0 tot € 170
Kleur
 1. Geel (20)
 2. Rood (20)
 3. Groen (18)
 4. Blauw (17)
 5. Paars (1)
 6. Zwart (11)
 7. Lichtblauw (2)
 8. Beige (6)
 9. Roze (1)
 10. Oranje (3)
 11. Grijs (3)
 12. Houtkleurig (1)
Lengte
 1. 30 cm (1)
 2. 200 cm (1)

Handtrainer

Je kunt diverse handtrainers gebruiken om de kleine spiergroepen in de arm, handen en specifiek de spieren rond de pols te trainen. Wanneer je veel sport of sport op topniveau is je handen trainen erg van belang. Onze handtrainer en handknijpers zijn hier uitermate geschikt voor. Bovendien helpt het handen trainen met een handtrainer voor de revalidatie na een operatie. Je kunt hierbij denken aan hand- en polstraining. Als laatst is een handtrainer ook ideaal voor het handen trainen bij een RSI-arm of RSI-duim.

Door verschillende methoden van trainen met de handtrainer zal je lichaam sneller herstellen van een blessure of deze voorkomen. Bij pijn in de handen is het uitermate van belang dat je de handen en zeker de vingers individueel traint met een handtrainer. Dit is vooral het geval bij revalidatie en fysiotherapie. Handen trainen met een handtrainer is ook van belang bij herstel van reumatische klachten, reuma of handletsel. Dit draagt bij aan het behouden van je beweeglijkheid en de kracht en grip van de vingers en handen. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment voor het handen trainen met andere oefenmateriaal en fysiotherapie benodigdheden.

33 - 48 van 58 producten

Sorteer op:
aanbieding 33
Schouderstretcher tube set 3 stuksSchouderstretcher tube set 3 stuks

Normale prijs: € 23,70

Aanbiedingsprijs: € 15,90

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

 • Persoonlijk en deskundig advies

  Persoonlijk en deskundig advies

 • Beoordeling

  Klanten beoordelen ons als Uitstekend

 • Leverbelofte

  Vóór 16 uur besteld morgen in huis

aanbieding 28
Armtrainer polstrainer PowerspinArmtrainer polstrainer Powerspin

Normale prijs: € 24,90

Aanbiedingsprijs: € 17,90

aanbieding 10
HandmasterHandmaster

Normale prijs: € 19,90

Aanbiedingsprijs: € 17,90

33 - 48 van 58 producten

Sorteer op:

handtrainer

Handen trainen

De handen trainen met een stressbal of met handknijpers kunnen je veel bieden. De handen trainen met een stressbal of handtrainer verbetert je kracht en mobiliteit in de hand en de vingers. Met onze handtrainers kun je de handen trainen met verschillende handoefeningen. De handen trainen met handknijpers of een stressbal helpt tegen stijfheid en spierkrachtverlies in de armen. Een fysiotherapeut of ergotherapeut geeft advies over welke handoefeningen het beste bij jou passen.

Je kunt je handen trainen met handoefeningen die je het best drie keer per dag kan uitvoeren. Deze handoefeningen kun je gemakkelijk over de dag verdelen. Je kunt bijvoorbeeld met een stressbal de mobiliteit van de pols verbeteren. Door een oefening waarbij je de hand over de bal rolt. Daarbij probeer je de bal voor- en achterwaarts af te rollen met de pols, zodat de pols buigt en strekt. Je kunt bovendien de bal zijwaarts rollen. Zo bestaan er erg veel verschillende hand- en polsoefeningen met een stressbal of met handknijpers.

Handtherapie

Wat kan handen trainen bij handtherapie voor je doen? Oefeningen doen met handknijpers, hand trainer of met een stressbal verbeterd de kracht in de handen. Je handen gebruik je vaak en zijn het gereedschap waar je veel mee werkt. Iedere dag gebruiken we onze handen om te werken, jezelf en elkaar te verzorgen of te sporten. Bovendien gebruiken we onze handen veel om te communiceren. Goede zorg voor je handen is dus van groot belang. Tijd besteden aan de handen trainen bij handtherapie is dan ook van groot belang. Want je handen zijn toch een uniek onderdeel van je lichaam. Handtherapie bij een handtherapeut, dus bij een erkende fysiotherapeut of erkende ergotherapeut, kan je veel bieden wanneer je last van je handen hebt. Voor handen trainen bij handtherapie en handtherapeuten zijn onze handknijpers van groot belang. Als je bij ons handknijpers of een hand trainer koopt voor handtherapie kun je veel staffelkorting krijgen. Bekijk per hand trainer hoeveel korting je ontvangt.

Bij handtherapie zijn de handtherapeuten goed op de hoogte van de anatomie in de hand. Ze kennen het verschillende letsel en de aandoeningen die je kunt hebben. Zo hebben ze de juiste kennis en ervaring om goede handtherapie aan te bieden. Handtherapeuten die handtherapie aanbieden werken nauw samen met handchirurgen, huisartsen en medische specialisten. Door handen trainen heb je de beste kans op herstel van een blessure of operatie. Bij handtherapie krijg je advies, behandeling en begeleiding. Onze handtrainer en handknijpers zijn voor handtherapie uitermate geschikt.

Handfysiotherapie

Bij handfysiotherapie bestaan de werkzaamheden uit het behandelen van pezen, spieren, botten, gewrichten en de huid. Bij functionele problemen in de hand, die handklachten met zich mee brengen, wordt er handtherapie en handfysiotherapie toegepast. Om de hand weer optimaal te laten functioneren kan er een behandeltraject van handtherapie worden gestart. De behandelingen bij handfysiotherapie kunnen gemakkelijk gedaan worden met een handtrainer die wij hieronder aanbieden. Bekijk onze handtrainer en handknijpers, maar ook de stressbal of power web voor optimale training.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+