Coachmap voetbal synthetisch leer BFP

52,99

Levertijd langer dan 1 week

Grootte
Productnummer: 1000706525

Coachmap voetbal is gemaakt van synthetisch leer en is ideaal om de voetbalwedstrijd en trainingssessies te plannen. Met deze coachmap voetbal kun je overzichtelijk tactieken uitschrijven. Deze map met ringband mechanisme wordt geleverd inclusief notitieblok, 40 magneten in twee kleuren, bordmarkering en balpen.

Lees meer Shape

Niet op voorraad

Levertijd langer dan 1 week

25jaar

Meer dan 25 jaar ervaring en professionele kwaliteit

Vóór 16 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending vanaf €99

PostnlIdealMastercardKlarnaBankcontactWebshopkeurmerk

Deze coachmap voetbal is ideaal voor als voorbereiding op de training en wedstrijd. Deze trainingsmap van Best For Professionals wordt geleverd met uitgebreide accessoires. De map is haast onmisbaar voor een voetbalcoach en is goed te combineren met ons ander coaching materiaal.

In de coachmap, aan de linkerkant, vindt je een veld in de vorm van een whiteboard waarop kan worden geschreven met bordmarkeringen en die tevens ook magnetisch is. Je kunt de meegeleverde magneten gebruiken om de lay-out, bewegingen of standaardsituaties op het veld te illustreren. Aan de rechterkant van de map zit een werkblok met 50 vellen dat plaats biedt voor notities over de training en spelers bijvoorbeeld.

De map is verkrijgbaar in A4 en A5 formaat. Bij de A4 formaat zit er een ringbandmechanisme die gebruikt kan worden voor de opslag van papieren, brieven, paspoorten of dergelijke. Bij allebei de formaten wordt er naast de 40 magneten in twee kleuren ook een bordmarkering en balpen meegeleverd. Het schrijfgerei kan in de houderlussen van de map bewaard worden. Dit coachbord is ideaal te combineren met overig voetbal sportartikelen.

De afmetingen van de Coach mappen:

Coachmap A4 - Open
58 x 36 x 2,5 cm
Coachmap A4 - Gesloten
27 x 36 x 4 cm
Coachmap A5 - Open
44 x 25 cm
Coachmap A5 - Gesloten
21 x 25 cm
Grootte: A4, A5

Pluspunten

  • Inclusief uitgebreide accessoires
  • Verkrijgbaar in A4 en A5 formaat