• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0
Chemodol
Selectie verfijnen
Inhoud
  1. 250 ml (1)
  2. 500 ml (16)
  3. 5 liter (16)
Type massage olie
  1. Massage olie (18)
  2. Massage emulsie (4)
  3. Massage melk (1)
  4. Contactgel (5)
  5. Reinigingslotion (4)
Prijs
€ 0 € 250 € 0 tot € 250

Chemodol

Chemodol is een kwalitatief hoogwaardig product van het merk Chemodis. De massage olie van Chemodis beschikt over goede resorptie eigenschappen en is zeer geschikt om iedere huidtype soepel te krijgen. Chemodis biedt diverse soorten massage olie voor uiteenlopende vormen van massages. Deze massage olies zijn geschikt voor professioneel gebruik door sportmasseurs, masseurs en fysiotherapeuten. Bekijk ons uitgebreide assortiment ook voor andere geschikte massage artikelen.

17 - 32 van 34 producten

Sorteer op:

17 - 32 van 34 producten

Sorteer op:

chemodol

Chemodol kopen

Zoals je hierboven kunt lezen, heeft het merk Chemodis diverse uitvoeren van de massageolie. Chemodol is de meest gebruikte massageolie in de praktijk. Deze milde neutrale olie heeft goede resorptie eigenschappen. Door zijn bijzondere samenstelling is Chemodol geschikt is voor ieder huidtype. Chemodol heeft een neutrale geur en is makkelijk met water en een zachte massage handdoek te verwijderen. Naast Chemodol is Chemotherm ook erg populair. 

Chemotherm is een massageolie met een milde warmtewerking. Chemotherm bevat actieve werkstoffen die een mild en verwarmend effect op de huid geven. Wil jij je optimaal voorbereiden op een training of wedstrijd? Dan kunnen sportmassages je hierbij helpen. Chemotherm massageolie bevat actieve werkstoffen die zorgen voor een mild en aangenaam verwarmend effect tijdens een massage. Dit maakt Chemotherm ideaal voor activerende massages en als ondersteuning van een warming-up. Een sportmassage met Chemotherm kan helpen je herstel te versnellen. Chemotherm geeft een prettig langdurig warmtegevoel na de massagebehandeling. Dit voelt vooral voor de wat oudere patiënten aangenaam aan. Door de milde samenstelling geeft deze olie geen irritaties aan de handen van de masseurs. Chemotherm is eenvoudig met water te verwijderen, evenals de rest van de producten van Chemodis. De chemotherm verpakking is te herkennen aan de rode dop en rode kleuren van de fles of jerrycan.

Chemoderm

Bij ons kun je ook Chemodol kopen in de vorm van een hypo-allergene massageolie. Deze is zeer geschikt voor professioneel gebruik. Dit product heet Chemoderm emulsie. Dit is een huidvriendelijke massage-mengsel dat natuurlijke werkstoffen bevat als kamille, allantoin en vitamine E. Deze stoffen zorgen voor een bijzonder huidverzorgend effect. De speciale samenstelling van deze stoffen voorkomt kleine irritaties op de huid. Daarnaast maakt het de huid soepel en stimuleert het de celvernieuwing. Chemoderm is zeer geschikt voor een droge en problematische huid. In tegenstelling tot de andere Chemdol massage olie, hoeft de Chemorderm niet te worden verwijderd. De werkzame bestanddelen werken in op de huid. De chemodorm olie is te herkennen aan de verpakking met het gele vlak en witte dop. 

Chemodis is verkrijgbaar in flesje van 250 ml, 500 ml en in een jerrycan van 5 liter. Daarnaast zijn er ook grote verpakkingen verkrijgbaar met 20 stuks van 500 ml. Bij elke chemodol massage olie bieden wij speciale volumekortingen die het aantrekkelijker en voordeliger maken om groot aantal van Chemodol kopen.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+