• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 11981
0 Winkelwagen
0
Bedhek
Selectie verfijnen
Kleur
  1. Zwart (1)
  2. Wit (2)
Merk
  1. Able2 (2)
Prijs
€ 0 € 126 € 0 tot € 126

Bedhek

Een Bedhek is ideaal voor zowel volwassenen en kinderen. Iedereen beweegt tijdens zijn of haar slaap. Bij volwassen mensen voorkomt de instinctieve reactie tijdens het slapen dat ze uit bed vallen. Kinderen moeten dit nog ontwikkelen of verder ontwikkelen, hierdoor kan het zijn dat ze sneller s' nachts uit bed vallen. Het bedhek beiden we in twee verschillende soorten aan. Voorkomen is beter dan genezen, dus voorkom dat je kind uit bed kan rollen met een bedhek of bedrand. We beiden ook een transferbeugel aan die helpt bij het uit en in bed stappen. Bekijk ons volledige aanbod bedhek, bedhulpmiddelen of algemene hulpmiddelen.

2 product(en)

Sorteer op:
aanbieding 25
Transferbeugel Easyrail Able2Transferbeugel Easyrail Able2

Normale prijs: € 168,00

Aanbiedingsprijs: € 125,99

2 product(en)

Sorteer op:

Bedhekje

Bij kinderen en oudere mensen ligt het lichaamszwaartepunt hoger. Hierdoor kan een val van kleine hoogte al tot een verwondingen leiden. Bij net geboren kinderen die op hun hoofd vallen bestaat zelfs een risico op een schedelbasisfractuur. Voorkomen is dus beter dan genezen. Voorkom dat je uit bed kan rollen of vallen met een bedhekje, bedrand of bedverhogers. Een bedhekje is een eenvoudige, maar zeer doeltreffende oplossing om te voorkomen dat je uit bed valt. Bovendien zorgt het bedhekje dat je makkelijker in en uit bed stapt.

Bedsteun

Een bedsteun is geschikt voor het helpen bij het in- en uitstappen van je bed. Deze bedsteun is uitermate geschikt voor bedden met een bedombouw waar het matras in valt en helpt ook bij het draaien in bed. Het kan makkelijk onder de matras worden geschoven, waarbij de bedombouw voorkomt dat de bedsteun onder het matras uitgeschoven kan worden. De bedsteun vereist verder geen installatie. Het voordeel hiervan is de eenvoudigheid in het weghalen of verplaatsen van het product. Een bedhekje is ook handig wanneer je kindje heel beweeglijk is of vaak uit zijn of haar bed klimt.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+