• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie info@medipreventie.nl +31 (0)74-2911110
0 Winkelwagen
0
Type Badkamer hulpmiddelen
  1. DouchestoelDouchestoel
  2. GipshoesGipshoes
  3. WandbeugelWandbeugel
  4. AntislipmatAntislipmat
  5. Bad en douche accessoiresBad en douche accessoires
Antislipmat
Selectie verfijnen
Merk
  1. Able2 (2)
Prijs
€ 0 € 14 € 0 tot € 14
Kleur
  1. Blauw (1)
  2. Wit (1)

Antislipmat

Onze antislipmatten van Able2 verminderen de kans op uitglijden terwijl je aan het douchen bent of in je bad ligt. Een antislip douchemat is makkelijke oplossing om een stroeve ondergrond te krijgen. De vele zuignappen van de anti slip mat zorgen ervoor deze zich op de ondergrond kan vastzetten. Daarnaast voorkomt dit dat de slipmat snel wegglijd. Het kan namelijk voorkomen dat de douchemat vies wordt wanneer je deze niet na elk gebruik verwijderd. Prettig douchen of gebruik maken van je bad is mogelijk dankzij deze badkamer hulpmiddelen. Maak je leven makkelijker met onze hulpmiddelen en bekijk onze categorie algemene hulpmiddelen.

Deze douchematten zorgen voor een stroeve ondergrond tijdens het douchen of in bad. Hierdoor neemt de kans af om uit te glijden in de douche of bad. Een douchemat is niet de enige oplossing, maar wel het makkelijkst en het veiligst. Een slipmat is de eenvoudige en ideale oplossing. In tegenstelling tot stickers kan de antislipmat na het douchen weer makkelijk verwijderd worden om te laten drogen. Bovendien is mogelijk dat ze weer vies worden wanneer ze niet na elke douchebeurt van de ondergrond verwijderd en opgehangen worden. Deze douchematten zijn makkelijk en grondig te reinigen in de wasmachine.

Dankzij het ontwerp van deze antislipmat is het laten wegvoeren van het stromende water geen probleem. De gaten zorgen ervoor dat het water erdoor heen stroomt en zo via de zuignappen naar het afvoerputje gaat. Het kan voorkomen dat je badkamer geen gelijk oppervlak heeft. Hier hoef je je geen zorgen over te maken, de zuignappen zorgen ervoor dat ze op elk plat oppervlak vastgrijpen. Ook is het makkelijk om op 30°C de antislipmat in de wasmachine te reinigen.

2 product(en)

Sorteer op:

2 product(en)

Sorteer op:
meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+