• Bel met MediPreventiePersoonlijk en deskundig advies
  • Leverbelofte van MediPreventieVoor 16 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 99 euroGratis verzending vanaf €99,-
MediPreventie [email protected] +31 (0)74-2911110
4.7 17927
0 Winkelwagen
0
Able2
Selectie verfijnen
Prijs
€ 0 € 155 € 0 tot € 155

Able2

We gebruiken ze allemaal wel eens, hulpmiddelen. Jong en oud heeft voordeel bij het gebruik van hulpmiddelen zorg. Bijvoorbeeld de pillendoos 7 dagen met een dagindeling van Able2. Dit is een ideaal zorghulpmiddel voor mensen die meerdere medicijnen gebruiken per dag. Een medisch hulpmiddel om bij te houden wanneer je welke medicijnen moet innemen. Bovendien bieden we bijvoorbeeld een transferbeugel easyrail van Able2 aan. Dit is een extra stevige bedsteun voor het in- en uitstappen van je bed. Dit bedhek is ontworpen voor bedden met een lattenbodem en is uitermate geschikt voor bedden met een bedombouw. Dit zijn allemaal hulpmiddelen zorg die het gewone leven eenvoudiger en makkelijker maken. Able2 is onze leverancier voor al deze stevige en kwalitatief hoogwaardige hulpmiddelen. Bekijk ook ons volledige assortiment voor keukenhulpmiddelen van Able2, bijvoorbeeld het aangepast bestek.

33 - 48 van 93 producten

Sorteer op:

33 - 48 van 93 producten

Sorteer op:

able2

Zorghulpmiddelen

Een medisch hulpmiddel zorg kun je goed gebruiken om te revalideren en te herstellen van een operatie. Het medisch hulpmiddel kan zorgen voor zelfredzaamheid, zodat je langer zelfstandig thuis kan wonen. Het medische hulpmiddel kan zorgen voor een lagere belasting van jou en je verzorgers. Zo behoudt je door het gebruik van een medisch hulpmiddel zorg van Able2 je zelfstandigheid. Deze artikelen bieden extra comfort, zekerheid, vertrouwen en veiligheid voor ouderen of mensen met een beperking. Onze deskundigen kunnen je uitstekend voorzien van een deskundig en persoonlijk advies voor ieder zorghulpmiddel. Elk medisch hulpmiddel dat we aanbieden is door ons getest.

Een badkamer is een plek waar de kans op uitglijden hoog is. Voor ouderen die last hebben van hun evenwicht is de badkamer daarom vaak een extra obstakel. Om de kans op uitglijden te verminderen kan een antislipmat gebruikt worden. Daarnaast is een douchestoel ook een veel gebruikt product. Een medische hulpmiddel douchestoel van Able2 zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid tijdens het douchen.

Medisch hulpmiddel

Pillendoosje bieden we aan in verschillende soorten en maten, dit is een zeer makkelijk medisch hulpmiddel. Wanneer je dagelijks je medicijnen moet innemen is een pillendoos ideaal. Als je lastig kunt onthouden op welke dagen je je medicijnen moet innemen, dan bieden onze pillendoosjes een uitkomst. Op de deksels van de pillendoosjes staan de letter van de dagen van de week. Onze ADL-hulpmiddelen maken dagelijkse handelingen makkelijk en voorkomen lastige fouten. Het pillendoosje van Able2 en Anabox hebben zeven opbergvakjes, zo kun je makkelijk per dan je medicatie innemen. Met ons medicijnendoosje is het voor jezelf of voor je cliënt makkelijk om de medicatie een week vooruit te plannen. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment voor een medisch hulpmiddel.

Toilethulpmiddelen van Able2 zijn ervoor om het dagelijks toiletbezoek gemakkelijker en veiliger te maken. Naar het toilet gaan is iets wat meerdere keren op een dag voorkomt. Ouderen ervaren dit vaak als een hele opgave. Om het toiletbezoek zelfstandig, veiliger en gemakkelijker te maken zijn er toilethulpmiddelen. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment fysiotherapie materialen en schoonmaakmiddelen. In ons uitgebreide assortiment toilethulpmiddelen vindt u toiletverhogers, toiletstoel, toiletsteun, toiletbeugels en overige medische hulpmiddellen.

meld u aan
Op dehoogteblijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Facebook Twitter Google+